2777
2789
نظرتون چیه راجع به اینکه همه رو با یه چوب نزنیم؟

دنبال محکوم کردن کسی نیستم میخوام واقعیتهارو توو جامعه امون ببینیم

دلایل اتفاق افتادنشو بررسی کنیم و دنبال راهه حل باشیم!

توو یه جمع کوچکی مثله نی نی سایت

۴تا زن در چه شرایطی 

در شرایطی که عدالت بین زن ها ایجاد کنه

که هیچ مردی همچین توانایی رو نداره 

و این که این قضیه تو ایران باب و عرف نیست مرد ۴تا زن داشته باشه

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خود خدا اجازه ی ۴ تا زنو داده خدا ترس بودن معنا نداره اگر خیانت نکرده دلیل دیگه داشته

اون ۴ تا زنی که شما میفرمایین خیلی شروط داره میونبر نیس واسه توجیه خیانت . هیچ دلیل دیگه ای جز وجدان خودش نداشته وگرنه من اصلا چهره و ظاهر خاصی ندارم بگم همسرم روزی سه دفعه برام غش میکنه

بعدم حس  زن انقد قویه که کوچیک ترین اتفاقی بیوفته بو میبره همسرم حتی اگه بهم دروغ بگه حسش میکن ...

جالبه!

مردا امیال جنسی قوی، زنها حسهای قوی به خصوص در ارتباط با خیانت همسرشون

سیستم دفاعیه زن برای حفظ زندگی مشترک!

پدرم

دامادمون

پسرخالم

اینا رو مطمئنم خیانت نکردن و نمیکنن

مثلا داداشام هم خیانت نمیکنن ولی قاطع نمیگم

بعضی مردا اهلش نیستن 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
دنبال محکوم کردن کسی نیستم میخوام واقعیتهارو توو جامعه امون ببینیم دلایل اتفاق افتادنشو بررسی کنیم ...

یکی از دلایل خیانت اینه که آدم خودشو جای همسر طرف مقابل نذاره حتی اگه اون نفر مجرد باشه بعدها ازدواج میکنه شاید خیلیا گذشته افراد براشون مهم باشه

بنده تازه وارد نه سال شدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببین گلم دنبال دعوا نیستم میخوام واقعیتهارو ببینیم خدا و قرانو هم قبول داشته باشی! دلیل اینکه خدا ت ...

دقیقا بخوام به دور از ترس و تعصب و توهمات ذهنی نگاه کنم؛ اون شرایطی که در قرآن گفته برای مواقع خاصه؛ هزاران تبصره و قانون داره؛ خدا آخر همون آیه چی میگه؟ میگه شما نمی تونید این شرایط رو رعایت کنید پس میشید جز ستمگران...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

وقتی از یک خانواده اصیل و یک مردی رو با سلامت روان انتخاب کنی معلومه که خیانت نمیکنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

سیزده ساله ازدواج کردیم 

یه جوری گفتین انگار هرکس خیانت نکنه هنره

اطرافیانم هنوز ندیدم مردی خیانت کنه

برادرم،،پدرم،،برادرای شوهرم

دامادمون،،فامیلا

واقعا سرشون به زندگی و بچه و کارشونه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه بحث نظرسنجیه میگم بله تا دلتون بخواد اطرافم مرد سالم و پاک دیدم اصلا هم نمیگم مریض بودن و زرنگی ...

قبول که داری مردها از لحاظ امیال جنسی خیلی قوی تر از خانمها هستن! من نمیخوام محکومشون کنم، انتخاب این حجم از فشار جنسی دست خودشون نیست

ولی انتخاب خیانت دست خودشونه!

من نگفتم چنین مردهایی نیستن گفتم تعدادشون کمه که به خاطر تعهد وفادار بمونن

2810