2777
2789

بعدم حس  زن انقد قویه که کوچیک ترین اتفاقی بیوفته بو میبره

همسرم حتی اگه بهم دروغ بگه حسش میکنم چه برسه کارای دیگه 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سوال نظرسنجیه میتونید نظرتونو بگین! چرا حمله میکنی عزیزم

اگه بحث نظرسنجیه میگم بله تا دلتون بخواد اطرافم مرد سالم و پاک دیدم اصلا هم نمیگم مریض بودن و زرنگی و .. شما هم جمع نبندین عزیزم واقعا نوشته هاتون اصلا قشنگ نبودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خیلی ها 

اگه قرار بود همه مردها یا اکثرشون خیانت جنسی بکنن پس به همون اندازه زن متاهل خائن داشتیم ولی خب اینجوری نیس

ولی زندگی ایده آل که فقط خیانت جنسی نکردن نیس

خیلی ها زندگی خوبی ندارن با وجود اینکه همسرشون خیانت جنسی نکرده و نمیکنه 

حالا اندک زندگی هایی که سالم موندنو بیاین خراب نکنیم 😐😐

بچه ها یکم بزرگتر فکر کنید!

من نمیخوام مردهارو محکوم کنم!

دارم دنبال واقعیت میگردم، ببین کسایی میتونن راهه حل ارائه بدن که مشکلاتو ریشه یابی کنن، با خدا نکنه و این حرفارو نزنین خانمها شک نکنن به مرداشون! واقعیت جامعه تغییر نمیکنه

یکم سرتونو بالا بگیرید و چند کیلومتر جلوترو ببینید تروخدا

هنوز همسرم به جایگاهی نرسیده که کسی بهش پیشنهاد بده ولی بازم فکر نکنم خیانت کنه  چون حتی من ب ...

این خیلی خووبه! براش ارزشمندی

پس برای از دست ندادنت بهت خیانت نمیکنه

میدونی دنبال مرداییم که به خاطر تعهد و قول و قراری که گذاشتن متعهد باشن

متوجه منظورم میشی

شاید منظورم اینه که خیلی فشار روشونه چون اینجوری تکامل پیدا کردن و از لحاظ جنسی خیلی قوی تر از ما هستن

باور بفرمایید تعدادشون کمه! کسایی که متعهدن و میل جنسیشون نرماله شخصیت قوی و پخته ای دارن اینجور اد ...

دیگه خودشون میدونن با خدای خودشون .

خیانت یکی از موارد حق الناسه - دقیقا مثل دزدی .

حالا بعضیها سر خودشون رو کلاه میذارن و میگن : راه شرعی رو درست می کنیم .

بله همسر خودم . چون بیشتر از هر چی از خدا می ترسه . منم فقط به خاطر همین زنش شدم . چون کسی که از خدا ...

عزیزم خدا خودش گفته زن تا ۴ تا مجازین

صیعه رو هم که فقه شیعه حلال میدونه

پس خداترسی نیست

شاید عاشقته و ترس از دست ندادنت

به نظرم شما هم ساده لوحانه به قضیه نگاه میکنین! کنترل اون چیزی که شما بهش میگی افسار نفس خیلی سخته ...

با توهین میخوای نظر خودت رو به همه بقبولونی! 

بله شاید اطرافیان و دور و بری های شما انقدر داغونن! ولی خدارو شکر انقدر آدم درست و خانواده دار اطرافم دیدم که میدونم همه ی مردا نر نیستن؛ خیلیاشون یه انسان واقعی هستن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نه محدودیت راشتن نه زیر آبی رفتن چون خدا رو همیشه شاهد کاراشون میدونن٠یه مومن واقعی وجدان داره

عزیزم خود خدا اجازه ی ۴ تا زنو داده

خدا ترس بودن معنا نداره

اگر خیانت نکرده دلیل دیگه داشته

با توهین میخوای نظر خودت رو به همه بقبولونی!  بله شاید اطرافیان و دور و بری های شما انقدر داغو ...

ببین گلم دنبال دعوا نیستم میخوام واقعیتهارو ببینیم

خدا و قرانو هم قبول داشته باشی! دلیل اینکه خدا توو قران اجازه داده یه مرد ۴ تا زن داشته باشه چیه؟

یا شیعه میگه صیغه حلاله

لطفا با دقت به دور از ترس و تعصب نگاه کن

دیگه خودشون میدونن با خدای خودشون . خیانت یکی از موارد حق الناسه - دقیقا مثل دزدی . حالا بعض ...

اجازه ی ۴ تا زن گرفتن توو قران!

یعنی خدا خودش دستور به حق الناس شدن ادمهارو میکنه!؟😕

2810