2777
2789
عنوان

توسل به آقا ابالفضل

62 بازدید | 11 پست

لطفا اگر کسی اعتقادی نداره نظر نده ممنون میشم دوستان

میخوام توسل کنم به آقا ابالفضل واسه یه حاجت مهم و یه جورایی محال اما هر بار ناامید میشم یه نشونه میبینم یکی میگه توسل کن به حضرت عباس یا اسمشون رو بزرگ پشت یه ماشین دیدم دقیقا یه روز که میخواستم دیگه کلا این خواسته ام رو بذارم کنار یه پسر بچه برام نذری حضرت عباس و خانم ام البنین رو آورد منم ۴تا جمعه یاسین خوندم،کسی توسل کرده و حاجت روا شده باشه؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان‌شاءالله حاجت روا بشی عزیزم من خیلی حاجت گرفتم ذکر یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید ...

من گناهکارم یعنی آقا بازم نگام میکنه؟هم خیلی امیدوارم هم خیلی ناامید،محتاجیم به دعا ان شاءالله خدا کمکتون کنه

2805
من گناهکارم یعنی آقا بازم نگام میکنه؟هم خیلی امیدوارم هم خیلی ناامید،محتاجیم به دعا ان شاءالله خدا ک ...

نا امیدی کار خوبی نیست عزیزم اقا ابلفضلل عباس خودش خونده تورو پس متوسل شو برات نشونس عزیزم فقط بار اولته متوسل میشی منو هم دعا کن عزیزم دعا کن معجزه بشه اونچیزی ک تو دلمه بشه 😭😭😭♥️🕋🤲🏻😭

نا امیدی کار خوبی نیست عزیزم اقا ابلفضلل عباس خودش خونده تورو پس متوسل شو برات نشونس عزیزم فقط بار ا ...

ان شاءالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته برای منم دعاکنید خیلی محتاجم