فرض کنید یه خواستگارردارید که خیلی دوستتان داره واز لحاظ تیپ قیافه خیلی خوبه ولی وضع چندان خوبی نداره و از طرف دیگه یه خواستگار دارید وضع مالی خیلی خوبی داره ولی حسی بهم ندارید و از تیپ قیافه معمولیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چن سالی خواننده ی خاموش بودم اما همیشه تاپیکایی رو میرفتم که محتوای سوتی و خنده داره، ی ماهه عضو شدم اونم به خاطر جواب دادن به سوال ی خانوم، متاسفانه این ی ماهو درگیر نی نی سایت شدم و متوجه شدم چقد ادمای دروغین هس اینجا که ما هر روز باهاشون تو واقعیت در ارتباطیم و نمیشناسیمشون، چقد زندگیا که اینجا داغونن و نمیدونم در واقعیتم همینن یا ساخته و پرداخته ی ذهن های مریضن، چقد اینجا کمبود محبت میبینم تو وجود ادما، چقد ادمای مریض و روان پریش میبینم اما برای اینکه دعوا نشه سکوت میکنم، من خودم با اینکه زندگیای بد از نزدیک ندیده بودم اما قصد ازدواج نداشتم الان که نی نی سایتا با این همه زندگیای درب و داغون میبینم رو تصمیم خودم محکم تر میشم، چرا انقد زندگیاتون مریضه چرا هم دیگه رو دوس ندارید. چرا تو بطن زندگی اکثر کاربرا که میری ی لجنی از توش درمیاد، سرم داره میترکه، میخواستم کاربریمو لغو کنم اما از ۱۴ بهمن تو ی چله ای شرکت کردم و مجبورم گزارش بدم وگرنه لحظه ای تعلل نمیکردم برای ترک اینجا، امان از نی نی سایت، امان
من وهمسرم زندگی خوبی داریم کارمندیم هردو..ولی داداش و بابام درامد بهتری دارن گاها شده بخاطر مقایسه و حرفای هرچند بی منظورشون دلخور شدم رنجیدم ولی شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم چون انسانه به تمام معناس..شما هم ببین شخصیتت چجوریه تو زندگی دنبال چی هستی