2777
2789

سلام توروخدا بگید من چی کنم ؟ 😭

من از دوشنبه گلو‌درد داشتم رفتم دکتر بهم سرم و آمپول داد به علاوه ی قرصای آموکسی کلاو و ناپروکسن و شربت دیفن هیدارمین من چهار روز اینارو خوردم بدتر شدم امروز حتی آب دهنمم نمیتونستم قورت بدم انقدر که گلوم التهابش بیشتر شده بود ، جوری بدتر شده بود گلوم که از بیرون هم به گردنم دست میزدم دور تا دور گردن درد میکرد امروز نتونستم تحمل کنم دوباره رفتم یه دکتر دیگه 

گفت آموکسی کلاو رو نخور دیگه 

همون دیفن هیدارمین و ناپروکسن و استامینوفن رو بخور 

اما یه ورق  قرص داد به اسم نیزوپرد ۵۰ (پردنیزولون ۵۰) گفت تا پنج روز، روزی یدونه بعد از صبحانه بخور 

بعد از این پنج روز ، سه روز قرص رو نصف کن بخور 

سه روز بعدش هم یک چهارم کن بخور 

بعد گفت الان صبحانه خوردی؟ گفتم آره گفت همین الان از اینجا آب بردار یکیشو بخور من خوردم نمی‌دونستم انقدر عوارض داره 

بعد از دکتر تحقیق کردم تو نت دیدم خیلیییییی عوارض نوشته از این قرص 

بعد نوشته بود بعد از قطع خوردن این قرص عوارضش زیاده و مشخص میشه 

من الان چه خاکی بریزم تو سرم ؟ انقدر استرس گرفتم 

به مامانمم گفتم کلی عصبانی شد چقدر بد و بیراه گفت که چرا خوردی و... 

.الان من دیگه نخورمش؟ این یدونه ای که امروز خوردم چی میشه؟ قطعش کنم؟ توروخدا اگه چیزی میدونید بگید

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیستم ایمنی بدنو سرکوب میکنه

اینو‌ خوندم تو نت میدونم 

سوالم اینه الان چیکار کنم ؟ دیگه نخورم؟ این یدونه ای که خوردم مشکلی ایجاد نمیکنه؟😭

حالا این یه دونه رو خوردی بد ب دلت راه نده 

اما اگه واقعا وسواس شدی اصلا نخور اینو 

شاید باورت نشه اما عنبرنسارا برای من سریع عمل می‌کنه و ویروسمو از بین برده  

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
بیشتر ببینید
ببین این قرص کورتونه به جای دگزا بهت داده که التهابتو کم کنه فقط یه بار با دقت ببین ۵ نیست؟

نه بدبختانه دیدم پنجاهه😭

چیکار کنمممم 

این یدونه ای که خوردم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ 

دیگه نخورم؟

اینو‌ خوندم تو نت میدونم  سوالم اینه الان چیکار کنم ؟ دیگه نخورم؟ این یدونه ای که خوردم مشکلی ...

من یبار سرفه داشتم دکتر داده بود گفت امروز ۴ تا بخور فردا سه تا

یادم‌نیست چند بودن ولی هیچیم نشد سرفه هام خوب شدن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
حالا این یه دونه رو خوردی بد ب دلت راه نده  اما اگه واقعا وسواس شدی اصلا نخور اینو  ش ...

نباید یهویی قطع بشه.

باید دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنه و یواش یواش کم کنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
این قرص التهابات رو خوب میکنه ولی پر اشتهایی داره و ضعف سیستم ایمنی و اینک مع ه درد هم داره 

آره دیدم چیزای بدی نوشته بود راجع بهش 

الان موندم این یدونه ای که خوردم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟ 

دیگه نخورم ؟