2777
2789
عنوان

عمو سعید بهم گفت بیا رو پام بشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 6610 بازدید | 103 پست

منم ب سن بلوغ ک رسیدم یه پسرعمه داشتم ب بهانه های مختلف لمسم میکرد حس انزجار و تنفر وترسی ک داشتم و نمی تونم توصیف کنم و اینجا اولین باره دارم بیانش میکنم

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوع پوشش مهمه ولی یه ادم کثیف و پدوفیل و روانی براش مهم نیست بچه چی پوشیده ، اون چیزی رو که دلش میخو ...

اگه چند تا بچه کنار هم باشن اون پدوفیل ترجیه میده اونی ک لخت تره رو برا کارش در نظر بگیره چون تصویر سازی کرده ولی جدا از پوشش  الان دیگه خونه مادر بزگا هم امن نیست ب قول شما دایی عمو حتی خاله و عمه هم مورد اعتماد نیستن از بس هرروز اختلالهای جنسی و گرایشهای  مختلفی اومده ک باید دودستی بچرو بچسبی .چند وقت پیش یه کتاب زبان  انگلیسی دیدم فک کنم تو فرانسه چاپ شده بود کتاب داستان بچگونه داشت اموزش رابطه با بزرگسال میداد و میگفت حس عجیبی بود و لذت بخش بودو  برام .... چرت و پرتا دیگه هم داشت تا چند روز سرم داغ بود و حالم بد شده بود  خدا شاهده خواب نمیرفتم میگفتم اینده بچه من چی میشه با این تفکرا ک داره گسترش پیدا میکنه

کاربری دست دو نفر👧
ایشالا که کسی به اسی نگه لابد پوشش مناسب نداشتی عمو تحریک شده😒

اونی ک‌ذهنش مریض باشه وخودش لجن وکثیف چادرم سرت باشه تحریک میشه ی کلیپ‌دیدم خیلی باحال بود دوتامرد بودن یکیشون میگفت اره خب نمیشه جلو بی ححابی نگرف الان تو خیابون راه میری دخترا تاپ تا ناف پرسینگ هم زدن بعد اون یکی گف عع حاج اقا مگه پرسینگم میزنن ب ناف گف بعله من دیدم بعد اون یکی گف پس چرا من ندیدم چون نگاه نکردم مشکل از پاکی چشماس نه از پوشش دخترا 

منم ب سن بلوغ ک رسیدم یه پسرعمه داشتم ب بهانه های مختلف لمسم میکرد حس انزجار و تنفر وترسی ک داشتم و ...

موهای تنم سیخ میشد مور مورم میشد تهوع میگرفتم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
اگه چند تا بچه کنار هم باشن اون پدوفیل ترجیه میده اونی ک لخت تره رو برا کارش در نظر بگیره چون تصویر ...

الان خیلی جامعه فاسد شده 

باید دو برابر بیشتر از قبل مراقب بچه ها بود 

واالا من حتی به داداش یا پدر خودمم اعتماد ندارم ک بچمو روزی بهشون بسپارم بعضی از مردم واقعا عجیبن ک بچه رو مثلا میسپرن به همسایه یا کس دیگه . 

من خودم يه اتفاق مشابه برام افتاده البته نه تو بچگي كه پوششم بد نبوده ولي يادمه سركار كه بودم محل ك ...

ببینین من خودمم موافق نیستم بچه ها لباسی بپوشن که بهشون جلوه جنسی بده،دلیلمم مذهبی نیست،به خاطر اینه که بچه ها هنوز درکی از این موارد ندارن....

خودمم اگه دختر داشته باشم در آینده تا زمانی که هنوز بچه اس حواسم هست که چیزایی که جلوه زنانه بهش میده تنش نکنم

اون مادر هم اشتباه میکرده که لباس اینجوری میکرده تن بچه

ولی کلا کسی که به بچه ها نظر داره یه منحرف کثیفه که پوشش براش فرقی نمی کنه و کلا بچه دوست داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من خودم يه اتفاق مشابه برام افتاده البته نه تو بچگي كه پوششم بد نبوده ولي يادمه سركار كه بودم محل ك ...

دقیقا منم یه دختر بچه دیدم با مادرش اومده بود جلسه اونم تو مدرسه ی پسرونه متوسطه یه ساپورت نازک تنش کرده بود که شرت سفیدش پیدا بود اونم تپل بود باسنش وقتی راه می‌رفت تکن میخوردمن جای اون مادر خجالت میکشیدم

عزیزم منم تو بچگی مورد تعرض قرار گرفتم. حتی در بزرگسالی.  و از ترس به کسی حرفی نزدم.در بزرگسال ...

عزیزم .

خیلی کثیفن همچین آدمایی قابل بخشش نیست من هیچ وقت یادم نمیره 

من میخواستم برم نماز بخونم این تاپیکو دیدم اصلأ تمرکز نداشتم اعصابم ریخته بود بهم خدا لعنتش کنه 

انشاالله خدا جزاشونو بده