2777
2789
عنوان

عمو سعید بهم گفت بیا رو پام بشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 6612 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این بلا سرم اومده 

بچه بودم پدرومادرم کار داشتن من و با خواهر کوچکم فرستادن که خواهرم و ببرم دکتر یه عوضی بود که دومی نداره خواهرم آسم داشت بهم گفت باید ماساژش بدی منم که هیچی نمیدونستم مثلا میخواست یادم بده کثافت گفت برگرد منم پشتم بهش بود دستشو کرد زیر پیراهنم گفت اینجوری ماساژ بده دستشو میمالید بهم 😭😭😭😭الهی هیچ وقت تو زندگیش خیری نبینه هیچ وقت یادم نمیره بزرگ که شدم فهمیدم ولی چه فایده ای کاش بد دردی بیافته به جونش عاقبت به خیر نشه

دختربچه هاتونو‌لطفا با لباسای جذب و‌شرتک‌بیرون‌نفرستبد 

و همچنین خونه ی فامیل بچه هارو تنها نفرستید 

بیشترین امار تجاوز از بین فامیل و محارمیه ک بیشترین اعتمادو بهشون داریم 

مامانم کلی جیغ و داد و گریه کرد اصلا من نمیفهمیدم چرا گریه میکنه 

منم یکی یادمه ولی هیچوقت ب کسی نگفتم حتی مامانم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
منم این بلا سرم اومده  بچه بودم پدرومادرم کار داشتن من و با خواهر کوچکم فرستادن که خواهرم و بب ...

عزیزم منم تو بچگی مورد تعرض قرار گرفتم. حتی در بزرگسالی. 

و از ترس به کسی حرفی نزدم.در بزرگسالی وقتی اون بیمار دل اومد سمتم اینقدر وحشتناک ترسیدم که از اون ترس دچار یه بیماری بد شدم و هنوزم مبتلام😔

اما میگم خدایا اگه واقعا توبه کردن و پشیمونن. من ازشون گذشتم. 

اما اگه پشیمون نیستن. یا دارن ادامه میدن خودت سزای کارشونو بده..

متاسفانه این چیزا خیلی زیاده همش هم بخاطر آموزش ندادن به بچه ها هست چون پدر و مادر که همیشه پیش بچه ها نیستن باید آگاهی بدن تا بچه در غیاب اونها از خودش دفاع کنه.

من یادمه یکبار رفتم سوپری یادم نیست چی میخواستم مرده هی خودشو میزد به سینم اون موقع تازه داشتم به بلوغ می رسیدم بعد من هی فکر می کردم اتفاقی اینطوری میکنه کثافت سن خر پیر هم داشت میشد جای بابام ولی کسی به من نگفته بود همچین آدمای کثیفی هم هستن. 

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

منم ده یازده سالم بود .. پسربچه 6 یا هفت ساله فامیل ب سینه ام چنگ زد منم یدونه زدم تو دهنش و گوشش و کشیدم گفتم بگو گوه خوردم بگو غلط کردم دیگ ام جرات نکرد نزدیک من بشه گفتم صدات در بیاد کاری ببینم میرم ب بابات میگم اونم دهنشو بست

هیچ چیز دائمی نیست
منم ده یازده سالم بود .. پسربچه 6 یا هفت ساله فامیل ب سینه ام چنگ زد منم یدونه زدم تو دهنش و گوشش و ...

ایول خوب کاری کردی واقعا

خوشبختانه تو آگاهی داشتی که کارش بد بوده

ایول خوب کاری کردی واقعا خوشبختانه تو آگاهی داشتی که کارش بد بوده

اره ولی ی بار همین دوسال پیش یکی تو خیابون مزاحمم شد اون لحظه از جای دیگ عصبی بودم تو خیابون گریه میکردم حالم ب خودم نبود فقط تونستم فرار کنم نمیتونستم دفاع کنم ولی این ک تعریف کردم خونه خودمون بودیم دیگ منم حالم درست بوده اون لحظه تونستم واکنش بهتری بدم

هیچ چیز دائمی نیست
اره ولی ی بار همین دوسال پیش یکی تو خیابون مزاحمم شد اون لحظه از جای دیگ عصبی بودم تو خیابون گریه می ...

مهم نباشه برات اون موقع ناراحت بودی همبن که خودتو نجات دادی کلی بوده💜