2777
2789
عنوان

عمو سعید بهم گفت بیا رو پام بشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 6612 بازدید | 103 پست
مامانم کلی جیغ و داد و گریه کرد اصلا من نمیفهمیدم چرا گریه میکنه 

خوب به خاطر همین واکنش توی ذهنتون مونده و شما هم تا دو ماه گریه می‌کردین

شاید اگه مادرتون بهتر رفتار می‌کردن شما الان همچین شخصیتی نداشتین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلاس اول که بودم نماینده کلاس بودم میرفتم سرمیزتکلیف دوستاموببینم معلم میومدازپشت خودشومیچسبوندبه ...

وااااای چه وحشتناک  

تروماهای بچگی خیلی اثر بدی دارن رو بزرگسالی ادم

واقعا تحریک میشن با بچه؟

شوهر خاله منم میکرد ..

ولی اون میگفت بیا پیشم بخواب

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
واقعا چرا مردا اینطوری شدن؟!! چرا انقد دنبال این چیزان  گاهی  ی حسی نسبت ب مردایی ک میبی ...

تازه این خاطره مال خیلی وقت پیشه 

الان خیلی جامعه فاسد تر شده 

خدا ب بچه ها رحم کنه