2777
2789
عنوان

مردی که میتونه یک ماه قهر باشه ...

320 بازدید | 19 پست

واقعا نمیکشم دیگه ۶ سال دارم تحمل میکنم

میتونم بگم ۹۰ درصد مواقع همسرم مقصرتو دعوا اما طوری دعوا رو پیش میبره دیوونه بازی درمیاره کتک میزنه وسایل میشکنه عین روانی ها میشه که من مقصر بشم

هر رفتار زشت و هر توهینی هر فحشی هر تهدیدی هم میکنه ....

بعدم قهر میکنه . توقهرصبح میره شب میاد هیچ خبری ازم نمیگیره حتی نگاهم نمیکنه یه کلمه حرف نمیزنه ...

حتی بمیری هم خبر نمیگیره ازت

تا هرموقع هم ادامه بدی ادامه میده دیگه نمیدونم چیکار کنم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اين مردا شانس دارن زني مث شما كاربراي ني ني سايت دارن

ي سوال ازت دارم اگه بجز همسرت با يكي اشنا ميشدي ك خيلي با شخصيت و مهربون و باشغور باشه خانواده خوبي داشته باشه ولي سابقه افسردگي شديد داشته و تحت درمان بوده الان با دارو خوب هست حالش و ازت خاستگاري ميكرد باهاش ازدواج ميكردي؟

والا اين مردا شانس دارن زني مث شما كاربراي ني ني سايت دارن ي سوال ازت دارم اگه بجز همسرت با يكي اشن ...

بستگی به شخصبت خانوادش و اخلاقاش داره بعضیا استرسی هستن مشکلات درونی دارن ولی همین که دنبال درمان خوبه

شوهر روانی من باید بستری شه ولی کو بفهمه

ن ندارم

ببین رک بگم تو نمی تونی شخصیت همسرت تغیر بدی، اون شخصیتش شکل گرفته و تغیر ناپذیره

میخوای یا مجبوری بمونی پس باید صبور باشی و همه چیز قبول کنی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بستگی به شخصبت خانوادش و اخلاقاش داره بعضیا استرسی هستن مشکلات درونی دارن ولی همین که دنبال درمان خو ...

مشكلات شوهر تو صدها برابر بدتر از اون هست چون شوهرت بي شخصيت و بي ادب هست ربطي ب مشكلات روان نداره جالبه برام دخترا حاضرن با كسي مث شوهرت زندگي كنن ولي وقتي اسم اينكه يكي بيماري و مشكلات روان و افسردگي داشته ميارن دچار ترديد ميشن! 

میدونم متاسفانه همینه ولی خستم واقعا

تصمیم خودت چیه؟

هردوچندسالتونه؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر