2777
2789

دماغم خودش خیلی  کوچولو بود فقط برا فرم دهیش عمل کردم    اینقد دماغم بی عیب بود ک بنظرم لازم نبود هیچ تاکیدی ب دکتر بکنم و فکر میکردم کوچیککک ترین تغیری بهش بده درست درست میشه. 

الان نزدیک به ۵ ماه از عملم گذشته ورمش شدیده انگار اندازش دقیقااااااا همون قبلیه حالا اندازشو میگم ورمه و بعدا کوچیک تر میشه هر چند پنج ماهههه این همه پرم بنظرم طبیعی نیس. 

ولی فرم دهیش هم بخدا حتی ۵ درصد نسبت ب قبل هم  تغیر نکرده ن قوسی ن سر بالایی ن ..... نمیدونم اینم بخاطر ورمه یا  دیگهذهمینطور میمونه ؟ 

این همه هزینه کردم برا ۵ درصد تغیر ؟   خاک تو سر این دکتر 

( البته ناگفته نمونه بعضییی موقه که چسبو در میارم ورمش کمه تقریبا خوش فرم و سر بالا و کوچیکه ، حالا نمیدونم 😕)

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

سلام عزیزم.اول از اینکه تا چسبو کامل بر نداری چند روز چیزی ب طور کامل مشخص نیست‌

دوم اینکه چه خبره ۵ ماهه داری چسب میزنی؟مگه نمیگی بینیت ایرادیم نداشته دیگ تشخیص دکارت چی بوده که ۵ ماه چسسسسب بزنی؟😪

فکر کنم دیگه بینیت شکل خودشو گرفته چون پنج ماه کم نیست واسه بینیی که ایرادم نداشته ک جا بیفته🤷‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.