2777
2789

سلام من و همسرم ازدواجمون فامیلیه بچمون گفتن بیماریPKU داره؟راهنماییم کنید جناب مشاور بگید بچه ی بعدیمون هم سالم میشه یا نه. خواهش مکینم راهنماییمون کنید اصلا حال روحی خوبی نداریم.و باید چکار کنیم برای این بچمون

پاسخ:
متاسفانه این بیماری در ازدواجهای فامیلی بیشتر رخ میده و این بچه ها نباید شیرمادر بخورن و باید رژیم غذایی خاصی داشته باشن و از شیرهای مخصوص این بیماری استفاده کنن وگرنه ممکنه مغز اونها دچار اسیب بشه و منجر به کندذهنی بشن

حتما تحت نظر متخصص غدد برید و نگران بارداری بعد نباشید امکان پیشگیری برای بارداری بعد وجود داره..

امروزه با توجه به گسترش بیماریهای ژنتیکی و نقایص مادرزادی،مشاوره ژنتیک می تواند گام مهمی در کنترل و پیشگیری بیماریهای ژنتیکی و مادرزادی ایفا کند و با افزایش سطح آگاهی مردم نقش کلیدی و موثری را در این راستا به عمل آورد هدف اصلی بالابردن سطح آگاهی مردم کشورمان می باشد. امیدواریم که روز به روز آمار تولد فرزندان معلول و عقب مانده در کشور کاهش پیدا کند.

پاسخ برخی سوالات کاربران عزیز در پیج اینستاگرام مشاور قرار داده شده تا تمام کاربران عزیز استفاده کنن و از تکرار سوالای مشابه جلوگیری شود.

• آزمایش کم خونی پیش از ازدواج برای چیه؟؟
  • ما توی خانواده ناشنوایی داریم باید چکار کنیم برای تست ژنتیک؟؟
  • پدرم بیماری هانتیگتن داره خیلی میترسم منم مبتلا بشم؟؟
  • من بیماری پیسی دارم به بچم منتقل میشه؟؟
  • همه آزمایشات ژنتیکی  و پزشکی دوران بارداری سالم بود اما بچم بیمار بدنیا اومد؟؟
  • چندین بار باردار شدم و جنین هام سقط شدن باید چکار کنم چه تست ژنتیکی بدم؟؟
  • من بیماری ام اس دارم چند درصد ممکنه به بچم منتقل بشه؟؟
  • آیا همه بیماریهای ژنتیکی ارثی هستن؟؟
  • بیماری دلقکی چیه و چطور باید جلوشو بگیریم؟؟
  • سابقه بیماریSMA داریم باید چکار کینم قبل از بارداری؟؟

پیج: moshavere.gntc

موفق باشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يه سوال چون امكان پيشگيري برا بعدي هست امكان داشته همين بچه هم پيشگيري بشه؟؟؟

خانما توروخدا ازمايش ژنتيك و غربالگير و سونو ها رو جدي بگيريد 

هر دو مرحله رو بريد حتي اگه دكتر گفت نيازي نيست 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بیماری ناشنوایی که ژنتیکی باشه با ازدواج دختر خاله و پسر خاله برای بچه بعدی تحت نظر چه دکتری باید رفت 

وچه ازمایشاتی رو داد؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بیماری فینل کتونوری 

تحت هیچ عنوان نباید شیر مادر تغدیه کنه بچه باید تحت نظر پزشک شیر خشک مصرف کنه واینکه رژیم غذایی خاصی براشون درنظر بگیرن که فاقد پروتئین هایی که عامل این بیماری هستن باشه

يه سوال چون امكان پيشگيري برا بعدي هست امكان داشته همين بچه هم پيشگيري بشه؟؟؟ خانما توروخدا ازمايش ...

پاسخ:

متاسفانه بیماریهای متابولیکی بسیار زیاد و مختلف هستن و معمولا مراجعه کننده هایی که اکثرا جهت مشاوره میان بدون سابقه هستن و اطلاعی ندارند بنابراین وقتی یک بچه با هرمشکل ژنتیکی که باشه از جمله این بیماری بعد میان برای بارداری بعد جهت اقدامات پیشگیرانه که در واقع با بررسی های لازم (( که در پیج توضیح دادم)) قبل از بارداری مجدد میشه برای بارداری بعد پیشگیری کرد

بیماری ناشنوایی که ژنتیکی باشه با ازدواج دختر خاله و پسر خاله برای بچه بعدی تحت نظر چه دکتری باید رف ...

پاسخ:
حتما قبل از هر اقدامی باید به مشاوره ژنتیک مراجعه شود ( توضیحات کامل در خصوص ناشنوایی و راه پیشگیری در پیج گفته شده))

پاسخ: حتما قبل از هر اقدامی باید به مشاوره ژنتیک مراجعه شود ( توضیحات کامل در خصوص ناشنوایی و راه پی ...

ممنون.

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤