2777
2789
عنوان

از اردو جا موند....

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست
اون دخترمو چیکارش کنم میوفتن باهم بازی کنن

منم دوتا بچه دارم، یکی پیش دو، یکی دو سال و نیمشه‌.

پارسال که پسرم پیش ۱ می‌رفت اصلا یک روز هم نتونست به موقع بره!

دیگه امسال جدی تر گرفتیم، هردوشون ساعت خوابشون درست شد (البته هنوز برای خودم هم عجیبه که بالاخره درست شد). برای سلامتی بچه‌ها لازمه زود بخوابن. تا کلا خونه تو جو خواب نره هم نمیخوابن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش خودتون جور دیگه نوشتیدها...

گفتم دوبار بیشتر صداش نزن شبش گفتم ولی تگفتم که صبح صداش نزدیم که خدا شاهده دوبار من نشوندمش دو بار صداش زدم شوهرم صداش زد حتی گوشی که زنگ میخورد گذاشتیم زیرش که از ویبرش بیدارشه ولی انگار نه انگار

تقصیر من نبود از اردو جاموند هرچی صداش زدیم پانشد خب چه کنم

پس اشکالی نداره واسش میشه تجربه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
چی میگی خدایی بیدار نشد صبح تقصیر منه به شوهرم گفتم شب دیگه بهش نگو ولی خدایی صبح نیم ساعت داشتیم بی ...

عزیزم با شما نبودم اون خانم رو ریپلای کردم که همش نیگقت بچه رو باید تنبیه کرد تا نظم یاد بگیره

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

منم این مشکل رو با بچه هام داشتم، بچه هام ۹ و ۴ سالن...عزیزم ساختار ذهن و حافظه بچه ها مثل ما نیست که یادشون بمونه چرا تنبیه و مجازات شدن و دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنن، بچه هزار بار دیگه هم از اردو جا بمونه بازم شب دیر میخوابه چون مغزش توانایی تحلیل و چراییِ اردو نرفتن رو نداره .باید شب ساعت ۹ خاموشی بزنید و شخصا بچه رو آماده خواب کنید. من از ساعت ۸و نیم شروع میکنم بهشون میگم دستشویی برن مسواک بزنن بعد باهم میریم تو اتاق قصه میگم و نوازش شون میکنم تا بخوابن...اگه به حال خودشون بزاری هرچقدر هم بگی بخواب نمیخوابن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اون دخترمو چیکارش کنم میوفتن باهم بازی کنن

کوچیکه رو بده همسرت نگهداره و خودت بزرگه رو بخوابون. یا بالعکس

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم این مشکل رو با بچه هام داشتم، بچه هام ۹ و ۴ سالن...عزیزم ساختار ذهن و حافظه بچه ها مثل ما نیست ک ...

دقیقا همینه. پسر من علاقه داره موقع آشپزی صندلی بذاره بیاد جلوی گاز. دو سه بار دستش سوخت فکر کردیم عبرت میشه... یعنی اگه فکر کنید حتی یک ساعت تأثیر داشت! اصصصصلا عبرت گرفتن تو کارشون نیست که نیست

دقیقا همینه. پسر من علاقه داره موقع آشپزی صندلی بذاره بیاد جلوی گاز. دو سه بار دستش سوخت فکر کردیم ع ...

بله همینطوره منم نمیدونستم تا دخترم کوچیک بود مشاور بردم بهم گفت ازون موقع کلا نگرش و نوع تربیتم کاملا فرق کرد

آره اولش گفت صبح دو بار بیشتر صداش نزدیم حالا که دیده چقدر کارش زشت بوده نیم ساعت شد ، 

اشکال نداره حالا سرزنش شون‌نکنیم🌺

آره اولش گفت صبح دو بار بیشتر صداش نزدیم حالا که دیده چقدر کارش زشت بوده نیم ساعت شد ، 

نه نگفتم صبح بیشتر ازدوبار صدا نزدیم من همینجور به شوهرم گفتم صبح بیشتر دوبار صداش نرن نه خودم به حرف خودم عمل کردم نه شوهرم

انگار با یه مجرم روانی خطرناک طرفی .اون یه بچه ۶ ساله س میفهمی؟ حتما باید قانون و نظم رو یادش داد ول ...

برو بابا،انگار ما ندیده ایم،بچه تربیتش مهمه،اینقدرم جو نده،هم نظم رو‌یاد میگیره هم ادب رو،چقد مگه پدرمادر باید بشینن بالا سر بچه التماسش کنن بیدار شه؟؟؟؟