2733

نمیدونم ولی شکر حتما بزن

چون طعم خودش تلخه

نفرین من همیشه پشت افرادی که لذت دختر بودن رو از دخترامون گرفتن خواهد بود🖤 من مرد نیستم،ولی رویاش تا ابد باهامه، پس بهم خرده نگیرید به خاطر عکس پروفایل🙏🏻  لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! من نه وقت جروبحث دارم و نه حوصلشو! نی نی یار تگ میکنم کاربریت میره رو هوا، پس حد خودتو بدون:) کاش بفهمی که این سایت عمومیه و تمام نظرات قابل احترام! پس اگه با نظری مخالفی یاد بگیر سکوت کنی یا بااحترام مخالفت خودتو اعلام کنی! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها مناسب نیست✋🏻 اطلاع زیادی در مورد کاهش وزن و افزایش وزن دارم! سوالی در این باره داشتی در خدمتم✨ هممون تنهاییم! هرچقدر تنهاتر، تعداد پست بیشتر...🙂 درخواست دوستی قبول نمیکنم💙

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

چندساعت باید بحوشه؟

سه ساعت تو گوگل زده

نفرین من همیشه پشت افرادی که لذت دختر بودن رو از دخترامون گرفتن خواهد بود🖤 من مرد نیستم،ولی رویاش تا ابد باهامه، پس بهم خرده نگیرید به خاطر عکس پروفایل🙏🏻  لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! من نه وقت جروبحث دارم و نه حوصلشو! نی نی یار تگ میکنم کاربریت میره رو هوا، پس حد خودتو بدون:) کاش بفهمی که این سایت عمومیه و تمام نظرات قابل احترام! پس اگه با نظری مخالفی یاد بگیر سکوت کنی یا بااحترام مخالفت خودتو اعلام کنی! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها مناسب نیست✋🏻 اطلاع زیادی در مورد کاهش وزن و افزایش وزن دارم! سوالی در این باره داشتی در خدمتم✨ هممون تنهاییم! هرچقدر تنهاتر، تعداد پست بیشتر...🙂 درخواست دوستی قبول نمیکنم💙

اگه بازاری میخوای درست کنی بشورش بزار قشنگ بپزه.بعد بیار بیرون پوستشو بکن ...بهش شکر بزن..دوباره بزار با آب بپزه...اما خب تو خونه معمولا اول میشورن پوست میگیرن با آب شکر میزارن بپزه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اگه بازاری میخوای درست کنی بشورش بزار قشنگ بپزه.بعد بیار بیرون پوستشو بکن ...بهش شکر بزن..دوباره بزا ...

حس میکنم  اول پوست بکنی بهتره 

چون وقتی پختیه موقعه کندن پوست گوشتشو هم میکنه 

من معمولالبوکوچک انتخاب میکنم بعدشستن تمیزکاری بایه تکه نبات میندازم توزودپزبعد۳۰دقیقه میپزه چک میکنم اگرابش زیادباشه میزارم بجوشه ابش کم شه خوشمزه وعالی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687