2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد بار گفتم گلم گفتم برای ارامش من هم شده باشون سرد باش صمیمی نشو اخه فامیلن میگه نمیتونم تا الان ...

منم ازدواجم فامیلی بود، خیلی حاشیه داشت واقعا 😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دوستان اگه خانواده همسر در طول سال هیچ تماسی با شما نداشته باشن و فقط ب همسرت زنگ بزنن و عید همسرت ب ...

من با همسرم میرم اما عمرا پیش خونوادش نمیرم.

ازشم میخام هتل بگیره منو بذاره هتل و خودش بره سر به عفریته ها بزنه و بیاد هتل پیشم 

دوستان اگه خانواده همسر در طول سال هیچ تماسی با شما نداشته باشن و فقط ب همسرت زنگ بزنن و عید همسرت ب ...

آره چرا که نه من خودم اصلا تلفنی نیستم تا کار و دلیل مشخصی پشت تماس وجود نداشته باشه به کسی زنگ نمی‌زنم 

ولی با پدر مادرم در ارتباطم اگر مسأله ای پیش بیاد یا خبر بیاد که فلانی کمک نیاز داره اولین نفر بالا سرشم برای کمک 

نوع ابراز محبت آدما فرق می‌کنه شما تلفنی هستی اونا نیستن شاید از یه منظر دیگه بهت لطف و محبت دارن سعی کن اون رو ببینی و رابطه رو بیخودی قطع نکنی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم ازدواجم فامیلی بود، خیلی حاشیه داشت واقعا 😑😑

ب خدا جاریم ک غریبه بود با ازدواج قبلی و چند سال بزرگتر بودن و مخالفت مادرشوهرم

تا الان یه بحث هم نداشتن

غریبن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

ب خدا جاریم ک غریبه بود با ازدواج قبلی و چند سال بزرگتر بودن و مخالفت مادرشوهرم تا الان یه بحث هم ن ...

منم همینطور تقریبا😑☹️میفهمم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
صد بار گفتم گلم گفتم برای ارامش من هم شده باشون سرد باش صمیمی نشو اخه فامیلن میگه نمیتونم تا الان ...

پس خودتو قوی کن از حاشیه سازی ها ضربه نخوری من همیشه همه چیز به گلگیر چپمه نه توقعی دارم نه چیزی اگر کسی مستقیم حرفی بزنه جلو روش رک صحبت میکنم و از اشتباه درمیارمش پشت سر هم اجازه نمیدم کسی واسم خبر بیاره هرچقدر خودت رو قوی کنی از رفتارهای دیگران کمتر آسیب میخوری بچسب به خودت و شوهرت بذار اونا هر برداشتی می‌خوان داشته باشن چه اهمیتی داره واقعا این خاله بازیا رو بذار واسه خودشون تو توی این دایره بی معنی نمون 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است