2777
2789
عنوان

امروز بابای بچمو بعد از مدتها دیدم

593 بازدید | 14 پست

سلام به همگی من دوساله از شوهرم جدا زندگی میکنم و هنوز نتونستم طلاق بگیرم پسرم امروز عمل داشت پدرش اومد برای رضایت با اینکه حکم جلبشو داشتم و خیلی وقته دارم ولی خب اصلا دلم نیومده هیچوقت پسرم ک براش هلاک میشد خیلی نسبت بش بی تفاوت بود و بغلش هم نرفت خیلی ناراحت شدم برای بچم اگر از این درد بمیرم رواست😭

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ای بابا

لعنت ب همچین پدری

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

🥺پشیمون شدی از جدایی؟راهی نداشت درست کنید رابطه رو؟

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیدونم درست یا غلط چیه چندین بار بچمو بشون میدادم میبردن نمیاوردن گفتم برو ملاقات بگیر نگرفت پسرم فراموشش نکرده میگفت بابایی بره و اینکه بش اعتماد کدارم دیگه ک بچمو دستش بسپارم یادش بخیر یه بار وسط بحث تو زندگی مشترک وقتی بچم شیرخواره بود یه جمله ای بم گفت که هیچوقت فراموشم نشد و اون شب تا صبح نخوابیدم گفت نذار داغ لالایی خوندن براشو ب دلت بذارم و ازت بگیرمش من هنوزم بدیهاشو ب خانوادم نگفتم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
🥺پشیمون شدی از جدایی؟راهی نداشت درست کنید رابطه رو؟

نه هیچوقت پشیمون نیستم خداروشکر از زندگیم راضیم اعتیاد داشت شبا خونه نمیومد سرکار نمیرفت و خیانت هم داشت وقتی من در دسترسش نبودم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیزم مطمئنی این تنفر رو تو ایجاد نکردی؟ انشالا گل پسرتون به سلامتی کامل برسن

من هیچوقت چیزی در مورد اون ب بچم نگفتم ولی خب بچست ندیدتش محبتی بش نداره

پسرم همه دنیام 😘💋💕
نه هیچوقت پشیمون نیستم خداروشکر از زندگیم راضیم اعتیاد داشت شبا خونه نمیومد سرکار نمیرفت و خیانت هم ...

عزیزم❤️ پس مطمئن باش بهترین تصمیم رو گرفتی

تا میتونی روحیه خودتو ببر بالا🌹

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
من هیچوقت چیزی در مورد اون ب بچم نگفتم ولی خب بچست ندیدتش محبتی بش نداره

اگر میخوای یک فرزند سالم تحویل جامعه بدی پدرش هرکی که هست هر جایگاه و مکان اجتماعی که داره فارغ ازش قهرمان زندگی بچت نشان بده و معرفیش کن

عزیزم فرزند علاوه بر مادر به پدر هم احتیاج داره

سعی کن قوی باشی و رابطشون رو آشتی بدی

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
عزیزم❤️ پس مطمئن باش بهترین تصمیم رو گرفتی تا میتونی روحیه خودتو ببر بالا🌹

خیلی ناراحتم برای بچم ک سایه پدر بالاسرش نیست خودمم پدر ندارم اوایل جداییمون زنداداشم بم گفت مشکلاتتو با وکیلت حل کن با شوهر من کاری نداشته باش حرف اینم آویزه گوشم شد و من الان یکساله حتی داداشمو ندیدم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خیلی ناراحتم برای بچم ک سایه پدر بالاسرش نیست خودمم پدر ندارم اوایل جداییمون زنداداشم بم گفت مشکلاتت ...

حق داری عزیزم بزرگ کردن بچه بدون پدر خیلی سخته

سعی کن به خودت خیلی برسی چون باید انقدر پرانرژی باشی که هردو نقش رو خودت به عهده بگیری تغذیه خوب و ورزش تو بالا بردن روحیه خیلی مهمه👌

حق داری عزیزم بزرگ کردن بچه بدون پدر خیلی سخته سعی کن به خودت خیلی برسی چون باید انقدر پرانرژی باشی ...

والا هیچ انگیزه ندارم خستم سکوت این خونه خستم کرده خودمون دونفریم خیلی حوصلمون سر میره

پسرم همه دنیام 😘💋💕
والا هیچ انگیزه ندارم خستم سکوت این خونه خستم کرده خودمون دونفریم خیلی حوصلمون سر میره

دوست های جدید پیدا کن و بیرون زیاد برید دوتایی با پسرت کلا باید همش سر خودتو گرم کنی

2809