2777
2789
عنوان

قالیشویی

215 بازدید | 27 پست

دو سال پیش قالی هام را دادم قالیشویی، قالی هام را خراب کرد، شکایتم کردم فایده نداشت ، قالیشویی رئیس اتحادیه بود. دیگه حاضرم فرشم کثیف باشه اما ندم بیرون. خواستم بگم مراقب باشید دم عیدی سرشون شلوغه هر بلایی سر فرشتون میارند. 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
فرش مامانممم پاره کردند تازه گرفته بودیم‌منم اعتقادم همینه 

مال منم نو بود، فرش را معلوم نبود چه موادی ریخته بود رنگش رفته بود، پرز هاش بهم چسبیده بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و اعتقاد من قرش مامان منم پاره گرون فرشی ک شستن اولش ببود

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
2803
2804

باید تحقیق کنی فرش به کدوم قالیشویی میدی ما فرش هامو خیلی کثیف تازه آبم رفته بود زیرش سیاه شده بود اول که اومد برد گفت بهتون قول نمیدم پاره نشه ولی وقتی فرش ها رو آورد هم تمیز شسته بود هم که اصلا پاره نشده بود خدا رو شکر 

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

ما فرشامون دست بافت ، هرجا دادیم که بشورن ضمانت ندادن واسه اینکه رنگاش قاطی بشه یا نه ...

تنها جایی که رنگ قالیا قاطی نمیکنه فقط شهر رضا هست ، قالیتون اگه دست بافت بدید اونجا  تمیز تمیز‌میشورن  بدون اینکه رنگ قاطی کنن .

البته ما یه شهر دیگه هستیم 

باید ارسال کنیم به شهر دیگه  

2805
میدونه دم عید سرشون شلوغ ک میشه همه کاری می‌کنند

من واسه همون زودتردادم بهشون بعدش اولین بارمه میدم بشورن

💋💋💋صنما مرده آنم که تو جانم باشیمی‌دهم جان که مگر جان جهانم باشی
ما فرشامون دست بافت ، هرجا دادیم که بشورن ضمانت ندادن واسه اینکه رنگاش قاطی بشه یا نه ... تنها جایی ...

خیر سرش خیلی هم معروفه و گرون تر از همه جا هم میگرفت.

2801