2777
2789
عنوان

اونایی که پسر چهارم به بالا دارید چطوری درس میخونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
درس خوندنش چطور هست ؟ خودش میخونه ؟یا باید باهاش کار کنی و بپرسی؟

خودش میخونه وقتی تموم میشه میاره ازش میپرسم

گاهی چند سوال نیاز به توضیح داشته باشه یادش میدم

و صبح ها ساعت پنج یا شیش بیدار میشه و دوباره مرور میکنه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
کلاس چهارم

اوه خدایا بله متوجه شدم

من یه خواهر برادر دوقلو دارم پنجم هستن

خواهرم خوب میخونه برادرمم بهتر از اون میخونه

آخه خیلی بچه آرومیه خیلی زیاد بعد تاثیر خواهرمم هست خودمم قبلا دبیرستان بودم به غیر دوازدهمم درسم خوب بود مثلا مقایسه میکرد خودشو میگفت دیگران نگن دخترا بهتر درس میخونن منم خوب درس میخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر شما هم فقط سر کلاس میخونه ؟یا تو خونه هم میخونه؟

سرکلاس مجبور گوش بده چون مدرسه ی سخت گیری دارن 

توخونه هم دلش میخاد با من بخونه که من حوصلم نمیگیره 

امسال به خاطر همین کلی درسش افت داشت .خوندنی ها رو باهم میخوندیم .امسال دیگه حوصلشو نداشتم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
خوندنش چطوری هست؟ خودش میره سراغ درساش میخونه ؟یا باید ازش پرسش کنی؟

خودش میخونه اصلا نمی پرسم

میدونه که اگه نمره کم بیاره تو محدودیت قرار می گیره مثلا از وقتی میاد بازی می کنه یا کلاس میره شب میره اتاق می نویسه میخونه میاد بیرون

سرکلاس مجبور گوش بده چون مدرسه ی سخت گیری دارن  توخونه هم دلش میخاد با من بخونه که من حوصلم نم ...

دقیقا پسر منم با من خوندنی ها را میخونه دونه دونه سوالها را براش توضیح میدم و رمز میزارم که یادش بمونه وقتی کار دارم نمیخونه حتما باید کنارش باشم 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
 خودش میخونه اصلا نمی پرسم میدونه که اگه نمره کم بیاره تو محدودیت قرار می گیره مثلا از وقتی می ...

عه چطوری محدودش میکنی؟

پسر من خیلی کامپیوتر بازی میکنه 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
دقیقا پسر منم با من خوندنی ها را میخونه دونه دونه سوالها را براش توضیح میدم و رمز میزارم که یادش بمو ...

خیلی اشتباه کردیم 

الان تنهایی نمیتونه بخونه..ریاضی رو حالا نوشتم کلاس 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
خیلی اشتباه کردیم  الان تنهایی نمیتونه بخونه..ریاضی رو حالا نوشتم کلاس

بله واقعا 

عه چطوری محدودش میکنی؟ پسر من خیلی کامپیوتر بازی میکنه 

گوشی و تایم بازی کم میشه و تا وقتی درسش تموم نشه اجازه استفاده نداره

البته چندین سال پیش که کوچیک بود چندباری مجبور شدم اینکارو کنم ولی الان نه 

خب عاقل شده ۱۴ سالشه

گوشی و تایم بازی کم میشه و تا وقتی درسش تموم نشه اجازه استفاده نداره البته چندین سال پیش که کوچیک ب ...

آره خوب منم مشکلم همینه بزرگ شدن نمیشه مثل بچه کوچیک باهدشون رفتار کرد 

آره خوب منم مشکلم همینه بزرگ شدن نمیشه مثل بچه کوچیک باهدشون رفتار کرد 

دخترم کلاس چهارم بد قلقه 

هرچه ای روش خاصی داره و همه یکی نیستن

مثلا دخترم اصلا با تهدید و..‌ نمیخونه و بدتر لج می کنه

ولی وقتی با نرمی و مهربونی میگم سریع گوش میده

ببین بچت چطوره

دخترم کلاس چهارم بد قلقه  هرچه ای روش خاصی داره و همه یکی نیستن مثلا دخترم اصلا با تهدید و..‌ ...

بله با سخت گیری اصلا گوش نمیدن 

بچه های منم با نرمی بهتر گوش میدن