2777
2789
عنوان

ستاد مبارزه با مسائل ماوراطبیعی

111 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. حدود دو سه سال پیش بود که من توی نی نی سایت تاپیک خانومی رو خوندم که توی خونه شون یکسری مشکلات عجیب و ترسناکی داشتن و این مشکلات انقدر گسترده شده بود که دیگه همه اعضای خانواده رو درگیر کرده بود. انقدر که خانوم و خانواده ش همشون چیزهایی تو خونه میدیدن و در عذاب بودن. در نهایت با یک ستاد مذهبی (دولتی) در قم تماس گرفتند و اونها به کمکشون اومدن و با ارائه راهکار، مشکلشون رو حل کردن. حالا من به کمک اون افراد نیاز دارم. اون تاپیک رو پیدا نمیکنم و نمی‌دونم چجور میتونم با اون گروه ارتباط برقرار کنم. پدر من مردی تحصیلکرده ولی به شدت اهل دعا و طلسه. تمام خونه رو پر از طلسم و دعا کرده. برای اینکه به خواسته هاش برسه تا پیش دعانویس های عراق هم میره.‌ هم خودش هم مادربزرگم. این دعا کردن های اونا زندگی رو برای ما و مادرمون که اون هم خانوم تحصیلکرده و ضد خرافاتیه جهنم کرده. هممون مدام کابوس میبینم و مدام در عذابیم. خونمون پر از حشرات و تار عنکبوت شده  و ما هرچقدرم نظافت میکنیم دوباره همونجوری میشه. تمام وسائلمون گم شدن. چند وقت پیش طلسمی که موی خانوم دورش پیچیده شده بود توی باغچه پیدا کردیم. بعضی مواقع حین درس خوندن بوی عجیب و متعفنی توی بینیم میپیچه که غیر قابل وصفه. برای یک لحظه ست و سریع تموم میشه اما اون بو به قدری بده که به هیچ چیزی نمیتونم تشبیهش کنم. مادرم شدیداً مخالف دعاست و میگه اگه بخوایم برای حل این مشکلات و آزار ها بریم پیش دعانویس، همه چی بدتر میشه و بیشتر پاشون به زندگیمون باز میشه. از این رو، تصمیم گرفتم که خودم از اون افراد مذهبی که درس فقه خوندن و کار قانونی انجام میدن کمک بگیرم. اما نمیدونم چطور میتونم شمارشونو پیدا کنم. خانوم های قمی، آیا کسی از این گروه و اینکه چجوری میتونیم باهاشون ارتباط برقرار کنم خبر داره؟ لطفاً کمک کنید

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

ستاد مبارزه با مسائل ماوراءالطبیعی هم مگه داریم؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من راجع یه اون گروه خاص چیزی نمیدونم ولی شما با شماره ۰۹۶۴۰ تماس بگیرین کارشناسان قمی هستن شاید تونستن راهنمایی کنن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

به این چیزا به شخصه اعتقادی ندارم اما اگر هم بالفرض چنین چیزهایی باشه مگه از کلام خدا بالاتر هم داریم؟ از قرآن و کلام خدا کمک بگیرید که خود خداوند فرموده: یاد من آرامشبخش قلب هاست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
حالا پدرتون با این کاراش وضعیت زندگی اش تغییری کرده؟ به اهدافش رسیده؟

تقریباً چیزی وجود نداره که خواسته باشه و بهش نرسیده باشه!

با اینکه یک کارمند ساده ست اما از لحاظ مالی واقعا موفقه. به شدت خوش شانسه و هرجا میره تحویلش میگیرن. یه بار مادرم حین خونه تکونی، یه کیف پول قدیمی که برای پدرم بود رو پرت کرد. اومد و کلی شلوغ کار کرد که چرا پرتش کردی! مهره مارهام توی اون کیف بود‌! مهره مار توی دوران نوجوانی پیدا کرده بود و رفته بود تا جنوب تا یه فرد خاصی روشون دعا بخونه. میگفت اینکه من انقدر کاریزما داشتم و روی آدما تسلط پیدا میکردم به خاطر مهره هاست! 

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
اینجور که معلومه شما و مادرتونم خرافاتی هستید، فقط اهل طلسم و دعا نیستید 

اینکه خرافاتی هستیم یا نیستیم، موضوع حرف من نیست. شما اگر اعتقادی داشته باشید و بیست و چند سال با افرادی دمخور بشید که برخلاف عقیده شما عمل میکنن و نتیجه میگیرن، فکر نمیکنم بتونید به اون اعتقادتون پایبند بمونید.