2777
2789
نه کلا علاقه ب چیز خاصی ندارم در حد ولع.ترش دوسدارم

من اصلا چیزی هوس نمیکردم همه میگفتن خوب  ی چیزی بخواه ی چیزی هوس کن اگه بود این چیزهایی ک گفتم میخوردم نبود یاد نمیکردم

گوجه سبز ترش ک هیچکس نمی‌خورد من با نمک میخوردم

کرانچی تند آتشی میخوردم

خیار و هندوانه آش میخوردم از قرمه سبزی آبگوشت متنفر بودم

بچمم سمت راست بود سوزن برام درست بود و تقویم چینی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

مردم از حالت تهوع و تلخی دهان و معده درد هشت هفتمه.از گرسنگی دارم میمیرم هیچی نمیتونم بخورم پس کی تم ...

هفته ۱۵ تموم میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر ناراحت نشی ولی مطمئن هستی از سلامت عقلی و روحی  ات؟

نگو اینجور وقتی حامله ای همش دوست داری بفهمی بچه دختره یا پسره برا همین هی دنبال هرجور خرافاتی میری و همه محض سرگرمیه 

نگو اینجور وقتی حامله ای همش دوست داری بفهمی بچه دختره یا پسره برا همین هی دنبال هرجور خرافاتی میری ...

ولی نه دیگه تا این حد!!  منم دو تا بارداری داشتم .  بهش این حرف رو کفتم به خودش بیاد و پیش مردم نگه! حالا اینجا یه جای مجازی و جهت سرگرمی هست!

ولی نه دیگه تا این حد!!  منم دو تا بارداری داشتم .  بهش این حرف رو کفتم به خودش بیاد ...

من جهت کنجکاوی میپرسم به شماام مربوط نیست نیا داخل تاپیک دوسنداری

ب امید رسیدن ب هدفم.  
یا خدا چقدر دیر.من تا اون موقع نصف میشم

من مرده ام و زنده شدم ی عالم وزن کم کرده بودم اما بعدش عالی شدم هفته ای یک کیلو زیاد میکردم صدا دکترم در اومده بود 

من مرده ام و زنده شدم ی عالم وزن کم کرده بودم اما بعدش عالی شدم هفته ای یک کیلو زیاد میکردم صدا دکتر ...

خیلی بیحالم اصلا نای راه رفتن ندارم خدا منو ببخشه گاهی پشیمون میشم از بارداری

((((بیاد اولین دیدار)))
تو عکس دیگه؟؟؟ تو عکس سمت راست بود تو شکم چپ ضربان قلبش هم ۱۶۲بود  تو فک کنم پسر دوست داری از ...

وای عزیزم ته فقط دوسدارم بدونم‌چیه تو شکم‌چپه ضربلن قلبم ۱۶۳

ب امید رسیدن ب هدفم.  
خیلی بیحالم اصلا نای راه رفتن ندارم خدا منو ببخشه گاهی پشیمون میشم از بارداری

من انقدر گریه میکردم شاید هفته دو بار هم زیر سرم بودم ببین چی بیشتر حالتو بد میکنه همونو نخور مثلا من شیر موز پفک و کیوی حالمو بد میکرد بعد خوردنشون تا چند روز تهوع داشتم

وای عزیزم ته فقط دوسدارم بدونم‌چیه تو شکم‌چپه ضربلن قلبم ۱۶۳

من هم پسر دارم هم دختر با تمام وجودم میگه دختر داشتن ی چیز دیگه اس یعنی اینقدر ک پسرم آتیش میسوزونه اذیت میکنه گریه امو در میاره ۹سالشه پسرم  دخترم ۱ سالشه هی میاد بغلم میکنه بوسم میکنه میگه مامانی جون دوست😍😍😍😍😍😍