2777
2789
عنوان

بنظرتون خود*کشی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 44 پست

شاید نمیدونستید همچین چیزی داریم ولی اگه یه روز ناراحتی شدید داشتید یا قصد خودکشی داشتید یا خواستید با کسی فورا صحبت کنید میتونید با شماره 02154467000 تماس بگیرید. یک ارگان دولتی هست. خیلی سریع وصل میشید به یک روانشناس تماستون کاملا محرمانه و رایگان هست و ازتون مشخصاتی نمیگیرن. در صورتی که قصدخودکشی باشه و درخواست کنید براتون اکیپ میفرستند تا باهاتون صحبت کنند

از ساعت۱۴:۰۰ تا ۲۴:۰۰ می تونید تماس بگیرید. 

شماره های ۱۲۳ و ۱۴۸۰ هم هست...قبل هر کاری خواهشا راجب چیزی که آزارتون می ده با مشاور حرف بزنید.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
من خودم خیلی افسرده بودم  انگار تو قلبم شمشیر زدن به قدری حس غم داشتم  بعدش متوجه شدم یه ...

عزیزم قرص کافئین خواب شبت رو خراب نکرد؟

من صبح قهوه میخورم شب به سختی خوابم میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه پیش بشدت به پول نیاز داشتم اومدم و چند جا درخواست کار آنلاین دادم ولی نشد متاسفانه

بیرون کار زیاده سعی کن جای مطمئن پیدا کنی 

اگه نمیتونی کار در منزل و گوشی هم هست

شاید نمیدونستید همچین چیزی داریم ولی اگه یه روز ناراحتی شدید داشتید یا قصد خودکشی داشتید یا خواستید ...

من کلا روم نمیشه حرف بزنم

میگم طرف مسخره م میکنه پشت خط

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عزیزم قرص کافئین خواب شبت رو خراب نکرد؟ من صبح قهوه میخورم شب به سختی خوابم میگیره

نه شب نخوری ، خواب شب رو خراب نمیکنه 

ولی میگم من مثل خرس قطبی همش خوابم 

اونو میخورم یکم کنترلم میکنه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دلم می خواد فرار کنم لحظه های زندگیم داره مضخرف تر و مضخرف تر میشه. هیچی هدفی تو زندگیم ندارم حتی ی ...

سلام عزیزم، همه تو زندگیشون مشکل دارن، اگه بدونی من تو چ شرایطی درس خوندم، بدون هیچ پولی و کلاس و آزمونی رتبم 5 شد و دانشگاه تهران قبول شدم رشته مهندسی تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اینکه حال خودتو خوب نگه دار اگه میتونی دوره های کوین رو ببین خیلی بهت کمک می‌کنه من تو بدترین شرایط درس خوندم پولشو نداشتم مامان بزرگم دوماه ب کنکورم فوت کرد، من همش تو مسیر شهرستان بودم، ولی هیچ وقت نذاشتم شرایط بد، آیندمو خراب کنه ب هدفم فکر میکردم و حالمو خوب نگه میداشتم

سلام عزیزم، همه تو زندگیشون مشکل دارن، اگه بدونی من تو چ شرایطی درس خوندم، بدون هیچ پولی و کلاس و آز ...

کوئین چه دوره ایی یه و چطوریه ثبت نام و ایناش؟

دوره هاشو توی سایتای مختلف میتونی پیدا کنی ولی رایگانشم هست، میتونی آیدیتو بدی بفرستم تلگرام راجب ق ...

تو برنامه های ایرانی نیست؟

تو برنامه های ایرانی نیست؟

دوره زیاد هست، عباسمنش دوره آفرینش خیلی خوبه، کوین دوره آرزوی تو دستور توست، من همه اینارو رایگان از جاهای مختلف پیدا کردم گوش میدم، موقع کنکور کوین خیلی گوش میدادم حالمو خوب میکردم باهاش خیلی کمکم کرد قبولیمو بیشتر بخاطر کوین میدونم

انتظار داری بگیم آره برو خودتو بکش؟ حیفِ جوونیت نیس؟ 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
من یا باید خود*کشی کنم یا باید حالم رو خوب کنم اما نمیدونم چجوری...با روانشناس هم صحبت کردم تشخیص دا ...

عزیزم روانشناس کاری نمیتونه بکنه برو پیش روانپزشک بهت دارو میده دیگه هم نمیخواد هر جلسه بری 

با دارو همه چیز درست میشه ساعت مطالعتم میره بالا

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
من کلا روم نمیشه حرف بزنم میگم طرف مسخره م میکنه پشت خط

عزیزم اون ها روانپزشک و روانشناس هستند کاری نمی کنند بیشتر به روح و روان شما لطمه وارد شه...واسه چی باید مسخره کنند عزیزدلم؟

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
2810