هرکسی یه هدفی داره!
هوش افراد رو چرا با درسخون بودنشون و رشته ای که درس میخونن میسنجین؟!
موفقیت رو چرا فقط تو راه علم میبینید؟!
راه علم فقط یکی از راه های موفقیت و رسیدن به هدفه ولی تنها راه نیست! هرگز هم هوش کسی در یک مسیر مقایسه نخواهد شد
بارها دیدم پدر مادری که بچه اشون پشت کنکوره خدا نکنه یکی از بچه های فامیل سال اول به فرض رتبه برتر بشه یا مثلاً پزشکی، دندون،دارو و... قبول بشه، اونقدر اون بچه رو میکوبندکه تمام اعتماد بنفسشو از دست میده و فکر میکنه یه آدم بی مصرفه
من دوستم معدل بیست کلاس بود عاقلانه انتخاب رشته کرد، رفت هنر، از همون شونزدع سالگی درآمد داره از طراحی چهره، پیج زد تبلیغ کرد و الان درآمدش عالیه البته تو حیطه خودشم عالیه و طراحی های حرفه ای انجام میده و برای تابلو های دکوراتیو و طراحی چهره و.... سفارش میگیره و قرارع کنکور هم بده خیلیم درس میخونه حتی بیشتر از من، خیلیم تلاش میکنه، به جرعت میتونم بگم هوشش خیلی بهتر از منه به سه زبان مسلطه، نویسنده هست و کتاب مینویسه،
یا مثلاً یکی از دوستام با معدل۱۹.۸۶ اومد تجربی ولی علاقه نداشت به اجبار اومده بود ولی هوش خوبی داشت هم نمراتش خوب بود ولی درکنار درسش رفت پی علاقش هم پیانو یاد گرفت الان مُدَرِسه و هم کاشت ناخن یادگرفت، درآمد خیلی خوبی داره
نمیگم علم خوب نیست خیلیم خوبه، حتی آدم اگر رفت پی شغل و هنر دیگه میتونه یه رشته بدون کنکور بخونه و لیسانس یا ارشدشو بگیره صرفا چون علم ذهن آدم رو آگاه تر میکنه ولی تنها راه موفقیت نیست، تهش هممون میخوایم به درآمد برسیم
اگر واقعا آدمی هستید که خیلی دنبال پولید و هدفتون اینه از راه علم به درآمد بالا برسید که مثلا سریع ماشین بخرید خونه بخرید بهتون پیشنهاد میکنم که کمی به هدفتون بیشتر فکر کنید به درآمد رسیدن از راه درس خوندن صبر میخواد ممکنه تا بعداز سی سالگی هم صبر کنید تا به یه درامد معقولی برسید مثلا طرف میره پزشکی یا دندون یا دارو به امید اینکه سریع پولدار بشه نه عزیز من با همچین آدمایی سروکار دارم خیلی باید سابقه داشته باشی جا افتاده و سرشناس باشی که درامدت مثلا به فرض بشه بالای هشتاد میلیون کاری به پیراپزشکی و مهندسی و کارمندی ندارم که درامدشون مشخصه