2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
یکم دیگه کشش بدی شوهرتم می‌ره تو تیم اونا نه که بگه حق با اوناست ، ولی هیییییچکس حوصله آدم جیغ جیغو ...

به خدا خستم بریدم نمیدونم چجوری ماجرا رو جمع کنم اونم درس عبرت بگیره دیگه تکرار نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا خستم بریدم نمیدونم چجوری ماجرا رو جمع کنم اونم درس عبرت بگیره دیگه تکرار نکنه

آدمی که تو ۶۰ سال نفهمیده ، دیگه هم نمی‌فهمه

تو به فکر خودت باش که بخاطر یکی دیگه داری خودتو آزار میدی

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خودمون ساختیم. شوهرم سمتمه

الان سمتته 

دو صباح دیگه یادش می‌ره

خدای نکرده اگر اتفاقی برای پدرش افتاد میگه تو ناراحتش کردی تو باهاش بد حرف زدی و....

اونوقت که تو رو در دشمن خانوادش میبینه،دیدم که میگمااا

نفرین نکنید خواهشاً ، بترسید از کلماتی که به کار میبرید  شاید پدر شوهر ایشون بنده خوب خداست&nb ...

عزیزم بنده ی خوب خدا با عروسش اینکارو میکنه؟؟بعدش هم کی گفته نفرین نمیگیره خانواده شوهرم همه مالو اموال شوهرمو به اسم خودشون زدن بعد من صلوات بفرستم براشون..نه عزیزم پدر شوهرمو نفرین کردم گفتم الهی موقع مردن زبونش به لا اله الله برنگرده بعد ی مدت کوتاهی سکته کرد زبونش بین دندوناش از دهنش بیرون موند وفقط تا آمدن اورژانس ممچنان سرش بشدت میلرزید..به برادر شوهرم گفتم الهی بحق ۵تن کمرت بشکنه که کارمند بچهامو توزندگی شکستی،بعددوروز پای راستش از مچ شکست گچ گرفتو با عصا راه می‌رفت وقتی از پنجره نگاه میکردم کیف میکردم .به شوهرم گفتم الهی خواهرت که ماشینو زدی به اسمش واونم وایستاد نگاه کرد موهاش مثل دندوناش تو خونه مادرت سفید بشه ..خواهر شوهرم کارمند که همه پسرا برا دختر کارمند سرو دست میشکنن یکی در خونشونو نمیزنه که ۳۰ سالشه..... چرا فکر می‌کنید نفرین نمیگیره  پس این دلای شکسته چیکار کنن چطوردلشونو آروم کنن ..آره عزیزم آه مظلوم تا عرش میره اگه بادل شکسته وچشم همیشه گریونت نفرین کنی چرا که نگیره ...مگه نشنیدی که میگن اهی،گاهی

مگه تو پول خونه رودادی که مال توعه؟درست تعریف کن

عزیزم من پول ندادم شوارم داده ولی شوهرم با برادرش یکجا کارگر بودن ما پول جمعدکردیم خونه ساختیم برادرش و بقیه فقط خرج خوراکشون میشد.‌همه میگن فقط فقط سیاست من بوده که که پول جمع کردم. وگرنه ۲تا خانواده دیگه از فامیل هم شوهراسون همونجا بودن اونا پول کم میارن خانواده کمکشون میکنه

پس حتما برو دکتر اعصاب  الانم پاشو یه زره گلاب و بیدمشک‌بخور  چند سالته اسی؟

۳۱سالمه پسرم ۷سالشه. خیلی اروم بودم مهاجرت کردیم اونجا فقط پس انداز کردم از همه چی میزدم تا خونا ساخته بشه برگردبم و از وقتی برگشتیم پدرشوهرم دنده چپ کردهدمیگه من خونه ندارم ادن پسرمم خونه نداره

قبول کن سلیطه ای عزیزم.. ببخشید.. ناراحت نشی... ولی اخه..... یکم سلیطه بازی نکردی؟؟؟ 

محل ندادن از صدتا حرف بدتره

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

استارتر به نظرم برو پیش روانشناس اگه خونه رو شوهرت ساخته چرا باید بزنه به نام تو چرا میری هی دعوا می ...

عزیزم من هیچ خرجی نکردم برای خونه فقط پول جمع کردم همین.حقوق شوهرم کم بوده کارگر ولی خودم هیچ میافرتی نرفتم هیچ مراسمی لباس نخریدم تا الان که ۱۱ساله آرایشگاه نرفتم. اینا رو گفتم که بدونید هیچ خرجی نکردم فقط پس انداز،کردم. همراه شوهرم ۴تا خوانواده دیگه همونجا کار میکردن همشون از خانواده قرض میگیرن تا بگزونن

قبول کن سلیطه ای عزیزم.. ببخشید.. ناراحت نشی... ولی اخه..... یکم سلیطه بازی نکردی؟؟؟  محل نداد ...

۱۱ساله داره تهدید میکنه و متلک میگه هیچ وقت جواب ندادم و گذستم. فقط چند ماه پیش سلیطه بازی دراوردم برای یند خونه که زد با هزار بدبختی.با این موضوع که میشه دومین سلیطه بازیم.هرچی مظلوم بودم فقط سوارم شد و حرف بارم کرد. باید کولی باشی تا جرات نکنه سرشم کج کنه

عیب نداره آخرش یه دونه میزنن تو دهنت آروم میشی  سلیطه گیری هم حدی داره

۱۱ساله سکوت ردم گذاشتن روی یرشون. فقط هر سری جراتش بیشتر شد بیشتر توهین کرده. این دومین کولی بازی هس که راه انداختم ببینم جواب میده یا نه