2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قدر سطح دغدغه ات بالاست .اون‌پیرمرد هرگز نمیاد از شما که سن فرزندش را داری عذرخواهی کنه .نهایت خی ...

نمیدونم دیشب که شوهرم اصرار میکرد فردا نمیرم سرکار میریم بنگاه من قبول نکردم ولی صبح بدون هیچ حرفی رفت سرکار

چه قدر منی .من به شدت برون‌گرام و همسرم درونگرا .البته بعد ۱۸سال دیگه عادت کردیم .ولی یه کار یا سرگر ...

ما بچه دار نمخواییم بشیم ولی شغل اره...امیدوارم مثل تو بتونم کنار بیام با قضیه.ما هنوز اوایل ازدواجمونه و من نمیتونم و گاهی به دوری و جدایی فکر میکنم...

عجب!!! چرا همون اول باصدای و لحن آروم با پدرشوهرت صحبت نکردی که بگی بابا حرف شما درسته که قانونا به ...

از چشم نیفتم چبکار میکنن. پدرش تا الان یک هزاری خرج نکرده نه عروسی نه کادو  و... نه احترام نه هیچی. همون بهتر ازچشم بیفتم. 

چون پیره احتمالش خیلی کمه بیاد معذرت خواهی. با این بساطی ام که تو درست کردی حتما پشیمونم که تو زندگی ...

سری قبل خیلی حرف بدی زد یکبار اومد معدرت خواهی قبولدنکردم . بار دوم با اصرار بابام قبول کردم تا مدتها باهاش سرسنگزن بودم . ولی ادم نمیشه 

اینقدر دیشب شوهرم گریه کرد و التماسم کرد که تموم کنم گفت به خدا نمیتونم بکشمش نمیتونم کتکش بزنم دست ...

شما توقع داری شوهرت بزنه پدرش رو؟! 

کشش میدی که چی بشه اخرش؟ 

به زره عاقلانه رفتار کن 

خونه به اسم پدرشوهرت بوده

حالا زده به اسم پسرش اونم مجبورش کردی 

حالا هم ناراحته از لجش گفته خونه بچمه 

شما هم همونجا میگفتی خونه جفتمونه تمومش میکردی 

این حجم از عصبانیت طبیعی نیس احساس میکنم یه هدفی داری تا به چیزی برسی 

نمی‌خواستم چیزی بنویسم و قضاوت کنم چون من فقط یه قسمت کوچک از ماجرا رو از زبون شما شنیدم  ولی ...

حسم میگه شوارم میترسه تونه به نامم بزنه رعد باباش لج کنه ارث بهش نده.حسم اینو میگه. فقط اثرار کرده که من آروم بشم.اینم بگم شوهرم اصلا نمیخواست خونه به نامش باشه .خودم با جنگ دعوا گرفتم

حسم میگه شوارم میترسه تونه به نامم بزنه رعد باباش لج کنه ارث بهش نده.حسم اینو میگه. فقط اثرار کرده ک ...

حالا تو ببین میتونی از آب گل آلود ماهی بگیری یا نه

اگر نشد بازم با همسرت برو بیرون و ازش تشکر کن که پشتت بوده

فقط با داد و بیداد همسرتو فراری میکنی هااااااا حواست هست؟؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
البته من حدسم اینه زمین از پدرشوهر بوده پسر توش خونه ساخته .اگه این باشه .عروس دل پدرشوهرت را نسوزون ...

همین بوده فقط سال ۹۲ پول یک واحد پرداخت کردیم. امسال ساختیم ۴واحد دیگش اسکلت هس از یال ۹۲ همونجور مونده.عزیزم وقتی زن و شوهر دارن زندگی میکنن و بچه دارن و مشکلی ندارن . خونه زن و شوهر نداره برای هر دو هس. نه اینکه انگشت بکنه تو چشمم بگه خونه سعید نه تو

حالا تو ببین میتونی از آب گل آلود ماهی بگیری یا نه اگر نشد بازم با همسرت برو بیرون و ازش تشکر کن که ...

امروز از خانوادم بریدم بابام و مامانم اومدن صدتا حرف بارم کردن اصلا توقع نداشتم. این وسط فقط شوارم پشتم بوده

امروز از خانوادم بریدم بابام و مامانم اومدن صدتا حرف بارم کردن اصلا توقع نداشتم. این وسط فقط شوارم پ ...

یکم دیگه کشش بدی شوهرتم می‌ره تو تیم اونا

نه که بگه حق با اوناست ، ولی هیییییچکس حوصله آدم جیغ جیغو و غر غرو را نداره

من میگم تو حق داری ولی خودت داری کاری میکنی که همه حق رو بدن به طرف مقابل

یکم به حرف بقیه گوش بده ، ببین نی نی سایتی ها چقدر خوب راهنمایی کردند

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.