2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
اینقدر دیشب شوهرم گریه کرد و التماسم کرد که تموم کنم گفت به خدا نمیتونم بکشمش نمیتونم کتکش بزنم دست ...

خب وقتی شوهرت اینجوری گفته،یعنی صبرش تموم شده،و بعد سر خودت خالی میکنه،پسرو انداختی به جون باباش،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم اولش خونه به نام پدرشوهرم بود با هزار بدبختی چندماه پیش مجبورش کردم زد به نام شوهرم. پای فامیل ...

خوب، به هر حال الان مال پسرشه که با بی سیاستی و جیغ و داد شما پشت گوشت دیدی خونه به نام زدن دیدی، الان اگه سیاست داشتی که خونه به نام شما بود، حالا قول نامه ای یا سندی، به هر حال الان گریه کن که برای هیچ چی سر و صدا کردی و اصل قضیه رو نفهمیدی، الان صبح اگه حق با تو بود که باید در محضرخونه شوهرت داشت وکالت تام خونه رو به تو میداد، از بی سیاستی خودت از حالا به بعد گریه کن. وقتی خونه به نام شوهرت هست، یعنی هنوز برای پدرشه، هنوز مونده شوهرت رو بشناسی، من فکر کردم این همه جیغ و داد کردی سند به اسمت هست، با این همه بی سیاستی چه میکنی.....،،...،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما رفتیم خونه بخریم همسرم‌خودش به نامم کرد یک ماه هم بود عروسی کرده بودیم بنظرتون مرد خوبیه؟😐😂 فقط ...

وااااا شما خانم ها چقدر ساده اید، من نگفتم با خونه به نام زدن بد و خوب مرد مشخص میشه  

الهی پدرشوهرت بمیره تا دل شکستت آرم بشه 

نفرین نکنید خواهشاً ، بترسید از کلماتی که به کار میبرید 

شاید پدر شوهر ایشون بنده خوب خداست 

شاید اصلا این تاپیک دروغه 

شاید اصلا قضیه این نیست و خیلی شاید های دیگه ....

من دوستانه میگم اینو واقعا قصد جسارت ندارم ، اما مراقب حرفاتون باشید چون هرچی میگید به خودتون برمیگرده

بدی کارما اینه که جوابمونو با عزیزانمون میده ... 

چه قدر سطح دغدغه ات بالاست .اون‌پیرمرد هرگز نمیاد از شما که سن فرزندش را داری عذرخواهی کنه .نهایت خیلی شوهرت را پر کنی مثلا خدایی نکرده بره رو پدرش دست بلند کنه .ولی کسی نمیاد ازت معذرت خواهی کنه .خونه هم من فکر نکنم به نامت کنه یه چیزی گفته آرومت کنه ‌ولی اگه به اسمت کرد بیا اینجا بگو ما مریدت بشیم .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
شوهرم از دیروز التماس میکنا بیا خونه بزنم به نامت ولی قبول نمیکنم. باباش باید جواب توهینشو ببینه

عجب!!! چرا همون اول باصدای و لحن آروم با پدرشوهرت صحبت نکردی که بگی بابا حرف شما درسته که قانونا به نام شوهرمه اما این مدلی گوشزد کردنش اصلا در شان من و شما نیست و منو دلگیر میکنه و اگر شوهرم بفهمه به شدت ناراحت میشه!!

حالا هم برو بگو شوهرت خونه رو به نامت بزنه تا عقب پدرشوهرت بسوزه ولی دیگه جیغ و دعوا رو کش نده

اولش حق با شماست که حرف پدرشوهرت زشته ولی اینقدر جیغ و داد و ادامه نده چون از این به بعد، دیگه کسی حق رو بهت نمیده و در کل کسی حوصله‌ی آدم سر و صدایی رو نداره و برعکس از چش میوفتی با عرض معذرت 

بیاد مهذرت خواهی کنه. حداقل بگه عصبانی شدم منظور نداشتم

چون پیره احتمالش خیلی کمه بیاد معذرت خواهی. با این بساطی ام که تو درست کردی حتما پشیمونم که تو زندگی خودش و پسرش  آتیش انداخته . دیگه بیخیالش شو

منم یه تجربه مثه تو داشتم هر چی شوهرم میگفت کوتاه نمیومدم آخرش ولم کرد . اون موقع باردار بودم احتمال میدم اثر هورمون ها بود که اونجوری رفتار میکردم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

یاد ی بنده خدایی افتادم. رفتارهاش شبیه استارتر بود. ی روز بعد دعواشون  شوهرش از خونه زد بیرون ، توی ماشین از شددت ناراحتی پشت فرمون سکته کرد،  بعد فوتش ورق برگشت همه اونو مقصر فوت شوهرش میدونستن.خانواده شوهرش  (دوتاپسرش و خونه،ماشین، باغ) ازش گرفتن. از خونه انداختنش بیرون. 

نمی‌خواستم چیزی بنویسم و قضاوت کنم چون من فقط یه قسمت کوچک از ماجرا رو از زبون شما شنیدم 

ولی تو شرایط تقریبا مشابه بودم پس بذار یه چیزی بهت بگم

حق با توئه؟ بله کاملا حق داری، چند سال از خوشی هات زدی تا این خونه بشه خونه ای که دوست دارید

کارت درسته؟ ابدا ، چند سال که بگذره می‌شینی به این روزها و کارها نگاه می‌کنی و میگی چرا الکی خودمو اذیت کردم؟ چرا روزهای خوبمو بخاطر حرف یه آدم نفهم خراب کردم؟؟؟ 

بعد میبینی اونی که روزهای خوبش رو باخته تو بودی نه اون

تو حرص میخوری و اون حتی اگه در ظاهر ناراحت باشه ولی در باطن داره بهت میخنده

تنها کاری که باید بکنی اینه که بری خونه رو به نامت بزنی ، با شوهرت بری بیرون شام بخوری و  با همسرت برید قدم بزنید و بخاطر اینکه پشتت بوده ازش تشکر کنی

اون موقع میبینی که چقدر دلت آروم میشه 

یه خاطره خوشگل هم میمونه برات از روزی که خونه رو به نامت کرده (حتی یک دونگ)

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

البته من حدسم اینه زمین از پدرشوهر بوده پسر توش خونه ساخته .اگه این باشه .عروس دل پدرشوهرت را نسوزون سند زده به نامتان دیگه ازش چی میخواهید و در اصل هم راست گفته خونه مال پسرش چرا شما بهت برخورده

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .