2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
شوهرم از دیروز التماس میکنا بیا خونه بزنم به نامت ولی قبول نمیکنم. باباش باید جواب توهینشو ببینه

این کار رو حتما بکن بعد برو جوابشو بده بگو حالا خونه کیه؟

تو گوششم بگو یکبار دیگه این حرفو بزنی خونه خودتم ازت میگیرم😈

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروم نمیشم ۳ روزه هیچی نخوردم همش گریه میکنم.زجر کش شدم.چرا یک پیرمرد با ۶۰سال سن به من این حرف بزنه

مادر  شوهرم منم  دقیقا همینه میکه نگو خونه من بگو خونه آقا فلانی یهنی شوهرت اینقدر سوزم میگیره

ینی چی سلیطه بازی ؟؟؟ سر پیری و معرکه گیری ؟؟؟؟؟ چرا ادم پیر نباید احترام خودشو حفظ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

من تاپیکای قبلی شو خوندم حق داره 

ولی با داد و بیداد چی حل میشه؟ 

مگه همه آدمای سن بالا مثل پدرشوهر ایشون بلانسبت احمق هستن؟؟ 

ولی کسی ک الان 60 سالشه و شاید 40 سال با همین خلق و خو زندگی کرده میشه تغییرش داد؟؟ 

پس آدم باید کار خودشو بکنه و به آدمای احمق دورش اهمیت نده 

باز بخواد اعصاب خودشم بهم بریزه و سه روز گریه کنه و هیچی نخوره 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
خونه زن و شوهر نداره . من میگم پکیج خونم خرابه. پدرشوهرم گفت خونه تو نه . خونه سعید

شما داری دعوا رو به نفع خودت تعریف میکنی 

اولش گفتی دعوامون شد !! وسط دعوا این حرفو زد

الان میگی پکیج خرابه !!

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

به نظر منم همینکه شوهرتون ازشما حمایت کرده کافیه ،دیگه لازم نبود شما باهاشون دعوا می کردید نهایت یه مدت خونشون نمیرفتین که مثلا بهتون بر خورده و تمام 

اگر کشش بدی  اگر حق هم باشما باشه ممکنه همین شوهرتون هم خسته بشه و دیگه حمایتتون نکنه 

عزیزم اولا یکطرفه نمیشه قضاوت کرد هیچ کس بد خودشو نمیگه بعدشم ایشون سر پیری ی حرفی زده چرا دیگه باید ...

خواهر گلم اسی برگشته گفته پکیج خونم خرابه پدرشوهرش انگشت واسش بالا اورده که خونه تو نیست خونه پسرمه .

بهترین جواب تو این مواقع اینه برن خونه رو بزنه به نامش ک شوهرشم التماس میکنه که بریم بزنیم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

خب ببین،خونواده ی عروس میگن خونه ی دخترمون،خونواده ی داماد میگن خونه ی پسرمون،

یعنی انگار تو دهن افتاده،

مثلا من میخوام برم خونه ی داداشم،میگم خونه ی داداشم میرم،ولی خواهر زن داداشم،مثلا میگه خونه ی خواهرم میرم،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این بار دونیه که این حرف بهم زد به منظور میگه قصدش کوچیک کزدن منه. با هزار بدبختی بعد ۱۱سال این خونه ...

حالا اون بگه 

چی میشه 

نقطه ضعف دادی دستش 

ول کن بابا چه ارزشی داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
برو بزن بنامت جواب ازین بهتر نیست

قبلا یکبار ابن حرف زد بهم ولی هیچ کس باور نمیکرد کا بزنه. مثلا ادم خیلی با شخصیتی هس. این سری جلو مادرشوهرم گفت. کلا همش در حال تهدیدم هس. بچم یکسالش نبود همش میگفت برو کتاب قانون بخون ببین بچه ماله کیه. اینم بگم هیچ مشکلی با هم نداشتیم و فامیل خودشم.۱۱سال همش تهدید و متلک بهم گفته.این سری  دست گرفتم کوتاه نمیام

شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

همسرت اینجور پشتت درومده بازم آروم نمیشی؟ فقط ۱چیز خانواده ت میدونن داری زیاده روی میکنی و میخوان این جنگ تا به نفع شماست تموم بشه چون ادامه بدی شوهرت خسته میشه و برمیگرده سمت پدرش و اونوقت بازنده ای.پس دیگه ازین ساعت تمام کن حتی پیش همسرتم چیزی نگو برگرد ب روال عادی اکه فقط ۱کم باهوش باشی این کارو میکنی