2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
دقیفا این دعواهای بی محتوا که ندونی سر چی داری میجنگی همین یه ذره آرامش و عشق و محبت مابین زن و شوهر ...

تازه من شاغل نیستم ولی شوهرم بدون هیچ چشم داشتی خونه رو زد ب اسمم البته بگم تحت هر شرایطی من تو دعوا وجربحثی پیش بیاد در مورد خانواده ش چیزی نمیگم وخودش مدیریت می‌کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه انجوری نیست من ادم تیزیم ولی سرده😐اعصابم بهم میریزه از این همه سردیش...شنیده بودم اکثر مردای پوس ...

درون‌گرا هست حتما .و شما برون‌گرا. و شما به مرور سرخورده شدی و احساس کمی افسردگی میکنی .هیجان زندگیت کم ؟

حالا باز خوبه وفادار .میفهمم هیجان نباشه دنیا هم مال و اموال داشته باشی جلو چشمت نمیاد

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
درون‌گرا هست حتما .و شما برون‌گرا. و شما به مرور سرخورده شدی و احساس کمی افسردگی میکنی .هیجان زندگیت ...

اره درونگراس از کجا فهمیدی😂😑منم یه شغل برا خودم دست و پا کنم کمتر فکرم درگیر اینحور چیزا میشه

اره درونگراس از کجا فهمیدی😂😑منم یه شغل برا خودم دست و پا کنم کمتر فکرم درگیر اینحور چیزا میشه

چه قدر منی .من به شدت برون‌گرام و همسرم درونگرا .البته بعد ۱۸سال دیگه عادت کردیم .ولی یه کار یا سرگرمی جز فرزند برای خودت داشته باش .من ندارم .و خیلی احساس تنهایی میکنم .البته فرزند دارم .ولی اونم بزرگ شده راه خودش هست .

همسرت سرد نیست اخلاقش اینه. من تو ماشین همش دارم حرف میزنم او شاید راه رفت و برگشت کلا ده تا جمله نگه اونم به زور باید از زیر زبونش کشید بیرون .دست خودشون نیست .ماها از حرف زدن آروم میشیم .اونا با شنیدن صحبت های ما دنیای آرامشان بهم میریزه. افراد درون‌گرا برای ادامه حیات روحشون به جز خودشون به هیچ کس نیاز دارند ‌ولی ما برون‌گراها هزار تا دوست و رفیقم برامون کم .هر چی حرف بزنیم سیر نمیشیم.

بنظرت بی ادبی و بی احترامی تو بدتره یا اون حرف پدر شوهرت؟! اگه بحث احترامه،که تو بیشتر احترام شکون ...

عزیزم اول اون بی احترامی کرد البته ۱۰ساله همینه همیشه نشنیده گرفتم. چون نمیخواستم کسی بفهمه. الان کوتاه نیوندم و دنبالشو گرفتم

استارتر چرا جواب نمیدی ؟زمینی که شوهرت توش خونه ساخته مال باباش بوده ؟راست بگو .

عزیزم چند دقیقه پیش باز دعوا شد خودم با خانوادم. همشون پشت پدرشوهرمن منن. پدرشوهرم سال۹۲یک اپارتمان اسکلت زد نتونست بسازه. یک واحدشو اونموقع پول دادیم برای اسکلتش و خریدیم. امسالم ساختیمش و اومدیم داخلش ۴واحد دیگش اسکلت مونده هنوز نساخته پول نداره

من  تقریبا تو موقعیت شما بودم باشوخی گفتم منو شوهرم نداره تازه موقع ازدواج ک خونه نداشته بامدیر ...

واسه دفعه بعد همینو جواب میدم. همون موقع که اینو گفت پسرم از مدرسه رسید رفتم دم در تحویلش بگیرم اصلا به جواب دادن نرسید. 

عزیزم چند دقیقه پیش باز دعوا شد خودم با خانوادم. همشون پشت پدرشوهرمن منن. پدرشوهرم سال۹۲یک اپارتمان ...

به هر حال همسرت خونه را به نامت کرد بیا به من اطلاع بده .ولی همسرت را آزار نده .اون که طرف تو .نگذار وسط ابن دعوا بچرزه

خونوادتو قاطی کردی؟🤦🏻‍♀️

دیشب شوهرم زنگشون زد که من چیکار کنم کوتاه بیاد.الانم خانوادم اومدن اصلا نپرسیدن دردت چیه چی شده؟؟؟ فقط مثل کوا پشت شوهرم و خانوادش هستن. اصلا منو ندید گرعتن . منم از درون خورد شدم اینقدر گریه کردم و خوزنی. الانم اومدم تو اتاق در قفل کردم