2777
2789
از کی شکایت کنم چی بگم آخه آخرش میگن شوخی بوده دیگه

شوخی بوده چیه خودتم خجالتی ای ،بگو رو روح بچه من تاثیر میذاره تجاوز زبانیه،گوه خوردن همچین چیزی گفتن، میخوای من بیام باهات یه سلیطه بازی در بیارم آشغالها بشاشن به خودشون غلط کردن به بچه معصوم همچین چیزی میگن

از کی شکایت کنم چی بگم آخه آخرش میگن شوخی بوده دیگه

بیخود شوخی بوده بگو اگر شوخیه‌بیا منم با شما همین شوخی رو انجام بدم  برو مدرسه رو بزار رو سرت تا زنگ بزنن پدر مادرش بیان کسی ک اینکارو کرده ب فکر روحیه و آینده بچت باش 

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره  واقعیتش تو مثل خواهر میخوام کارای عقب افتاده رو تا آخر هفته قرض و قوله  رو بدمو....& ...

عزمزمه من تدریس میکنم و یه اتفاق هایی از مدارس دولتی پسرونه می بینم و می‌شنوم از شاگردام و خانواده هاشون که اینها جلوش هیچه 

پسر باید بره مدرسه غیر انتفاعی 

تو نمی تونی این تصمیم رو بگیری ، چون اولا اون دو تا طفل معصوم خودشون نخواستن بیان و تو آوردی پس تا وقتی بتونن از پس زندگی خودشون بربیان مسئولی و باید مقاومت کنی 

دوما تو نمی تونی شانس اونها برای زندگی کردن رو بگیری با تصمیم خودخواهانه خودت 

برای اینکه خودت خسته شدی و نمی تونی مسئولیت قبول کنی و کم آوردی اون دو تا باید شانس زندگیشون رو از دست بدن؟ 

شوهر یا حامی نداری ؟ تنهایی؟ 

فقط اینو بدون زندگیای خیلی سخترم هس  درسته برای مادر اینا عذاب آوره ولی عوض فکر خودکشی ب فکر د ...

الام پسره رو زده و برده دفتر این دفاع حساب میشه

من دلم آروم نمیشه 

....
دوتاشونو نفرستم بزرگه ششم؟

اونم همینطوریه؟ 

اگه اره واقعا مناسب نیست

مدرسه همیشه باعث نمیشه فرد تحصیل کرده بشه

گاهی یه اشتباه ممکنه به حد دیوونگی یا خیلی از چیزای دیگه اون فرد دچار بشه

شما یک مادر هستید و مادر شدن مسئولیت سنگینی داره

قوی باشید💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزمزمه من تدریس میکنم و یه اتفاق هایی از مدارس دولتی پسرونه می بینم و می‌شنوم از شاگردام و خانواده ه ...

شوهر دارم ولی اون بی فکرو بی خیاله

اصلا امشب شنید یک کلام حرف نزد

اینجام به روستای کوچیکه همشون میدونن شوهر من یه آدم ساده 

....
شوهر دارم ولی اون بی فکرو بی خیاله اصلا امشب شنید یک کلام حرف نزد اینجام به روستای کوچیکه همشون می ...

ای وای 

پس همینه 

باید آروم آروم بری رو مخ شوهرت تا برید یه شهر زندگی کنید 

چه جوری قوی باشم دیگه نمیتونم

شما همین ک مسئولیت ۲ بچه رو داری باید از بقیه قویتر باشی  حتما با مشاور صحبت کن معلومه خسته ای  و نیاز ب کمک داری اول ب خودت بعد ب بچه هات کمک کن. کسی حق نداره خودت یابچه هاتو اذیت کنه برای بچه هات بجنگ.

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
اونم همینطوریه؟  اگه اره واقعا مناسب نیست مدرسه همیشه باعث نمیشه فرد تحصیل کرده بشه گاهی یه ...

بچه هام دوتاشون واقعا درست تربیت شدن و مودب اینجا  محیط اینجوری نیس انگار بچه باید دریده وبی چاک دهن باشع

....