2777
2789
عنوان

کنکور انسانی فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی قربونت❤️❤️ من تو خوابگاه بعضیارو میبینم یه ماه خوندن وقبول شدن 😂

ازشون بپرس ی ماه از صفر شروع کردن؟

وای من خیلی استرس دارم اگه نشه کل آرزوهام ب باد میره

چون متولد ۸۱ام دیگ سنم رفته امسال نشه سال بعد حوصلم نمیگیره بشینم دوباره کنکور و اینکه فک کنم سال بعد شرط سنی بشه ۲۲ و ب من نخوره🥺🥺🥺

عزیزم از ته دلت دعا کن برام

شبت بخیر♥️🤲

ازشون بپرس ی ماه از صفر شروع کردن؟ وای من خیلی استرس دارم اگه نشه کل آرزوهام ب باد میره چون متولد ...

اره یکی رشتش تجربی بود انسانی داد

استرس کم خوبه محرکه 

شب تو ام بخیر 

حتما عزیزم ازته دلم دعات میکنم 

اره ریاضیش خیلی قوی بود اونو بالا زده  ۳هزار ریاضی ۰ فنون ۲۰ روان ۶۰ جامعه ۹۰ ت ج ۳۲ فلسفه ۴۵ ...

بقیه درساش چجور بود؟ 

تو خودت قبل بهمن اصن کنکوری نخونده بودی؟ بی زحمت تراز کنکور و معدلتم بگو مرسی ❤️❤️❤️

عزیزم ببخشید سوالام زیاد شد این دیگ آخریه 😂 تو مدت کم چجوری فلسفه و عربی رو بالا زدی

عربی رو نخوندم خودم عربم بلد بودم ترجمرو 😂ولی خداییش فلسفه هم خیلی میخوندمش هم تستاشو خیلیکار میکردم 

2810