2777
2789
خیلی خیلی امیدوارم کردی الهی خدا همیشه پشت و پناهت باشه ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزه قلبم

قربونت برم عزیزم 😍 حتما خبرشو همینجا بهمون بده 

راستی به این تست های خونگی هم اعتماد نکن من وایتکس و جوش شیرین و نمک و همه رو امتحان کردم 

همه شون منفی میشدن یکیشون واسه شوهرم مثبت شد واسه من منفی شد گفتم عشقم شاید تو حامله شدی 🤦🏼‍♀️🤣

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
الهی من بیرون بودم اومدم خونه. بدو بدو رفتم سر یخچال چندتا قاشق رب انار خوردم تا دلم آروم گرفت.&nbs ...

الهی قربونتون برم پس بارداری عزیزم میشه لطف کنی همین الان از خدا برام یه دختر سالم و صالح بخوای؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینم دردناک بود زیر دلمم یه کوچولو درد میکرد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
قربونت برم عزیزم 😍 حتما خبرشو همینجا بهمون بده  راستی به این تست های خونگی هم اعتماد نکن من و ...

چشم دور سرت بگردم

بله منم قبلا گول این تستای خانگی رو خوردم کلی کلم بنفش و جوش شیرین و ....به فنا دادم😁😁😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه هيچ فقط علائم پريودي مثل هميشه لك بيني هم داشتم

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
چشم دور سرت بگردم بله منم قبلا گول این تستای خانگی رو خوردم کلی کلم قرمز و جوش شیرین و ....به فنا د ...

خدا نکنه قلبم 😍😍❤️😘 

منم اینقدر لیوان یک بار مصرف و خمیر دندون و هرچی که فکرشو کنی به فنا دادم 🤣

آزمایش هم میخواستم بدم گفتن ممکنه الان بتا پایین باشه احتمال بارداری خارج رحمی بدن استرس میگیری برو همون دو روز بعد موعد بیا 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
یعنی پریود میشدین

نه دل درد و كمر درد مثل علائم پريودي هر ماه 

٥ روز هم لك بيني داشتم 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
خدا نکنه قلبم 😍😍❤️😘  منم اینقدر لیوان یک بار مصرف و خمیر دندون و هرچی که فکرشو کنی به فنا د ...

خدا تو دلیت رو برات حفظ کنه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی قربونتون برم پس بارداری عزیزم میشه لطف کنی همین الان از خدا برام یه دختر سالم و صالح بخوای؟

فارغ شدم. دخترم 14 ماهشه😊

دعای خیر کمترین کاری که میتونم بکنم

انشالا خدا ی دختر ناز و سالم و صالح تو بغلت بذاره🤲🏻

خدا تو دلیت رو برات حفظ کنه عزیزم

قربونت برم عزیزم 😍

🤣

🤦🏼‍♀️😃