بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمیدونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
ماما گرفتی شما؟ من36هفتهام فردا میرم سنو میخام برم ماما بگیرم بنظرت دیگه نیاز هست پیش دکتر خودم بر ...
ماما ک نبود همون دکتر بود گفتم اگ نتونستم طبیعی زایمان کنم ببرتم برا عمل تازه بیمارستان خصوصیم بود موقع زایمان ترقوه دخترمو شکسته بودن خدا ازشون نگذره ب ما هم نگفته بودن بردیم دکتر برا معاینه دکتر فهمید
اینهمه رفتی این اخری رو هم بری بهتره فقط سونو ت وزنش تاکید کن ک دقت کن ببینه وزنش چقده
دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎