2777
2789

سلام وقتتون بخیر جناب مشاور من آمنیوسنتز دادم گفتن جنین سندروم ترنر داره توروخدا بگید چکار کنم امروز صبح از ازمایشگاه تماس گرفتن بهم گفتن من شهرستان هستم بگید الان چکار کنم؟؟ خواب و خوراک نداریم منو شوهرم دایرکت هم دادم جواب ندادید😭

پاسخ:

پوزش بابت تاخیر حجم سوالات ارسالی زیاد هست.

در دایرکت جوابتون رو صوتی دادم...

این اختلال در کروموزوم های جنسی رخ میده و معمولا در جنین های دختر اتفاق می افته و عمده ترین مشکلشون مشکلات باروری و ازبین رفتن کارکرد تخمدان هست.

متاسفانه برای این بیماری مجوز سقط داده نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردی یا زن بالاخره ؟

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
وا خب اون بدبخت تو آینده دلش نمیخاد مادر بشه؟تشکیل خانواده بده؟چند هفته ای؟

بکشنش چون بچه دارنمیشه؟ خب نشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
تو کاربر خانومی یا اقا؟؟؟؟

امروزه با توجه به گسترش بیماریهای ژنتیکی و نقایص مادرزادی،مشاوره ژنتیک می تواند گام مهمی در کنترل و پیشگیری بیماریهای ژنتیکی و مادرزادی ایفا کند و با افزایش سطح آگاهی مردم نقش کلیدی و موثری را در این راستا به عمل آورد هدف اصلی بالابردن سطح آگاهی مردم کشورمان می باشد. امیدواریم که روز به روز آمار تولد فرزندان معلول و عقب مانده در کشور کاهش پیدا کند.

پاسخ برخی سوالات کاربران عزیز در پیج اینستاگرام مشاور قرار داده شده تا تمام کاربران عزیز استفاده کنن و از تکرار سوالای مشابه جلوگیری شود.

• آزمایش کم خونی پیش از ازدواج برای چیه؟؟
  • ما توی خانواده ناشنوایی داریم باید چکار کنیم برای تست ژنتیک؟؟
  • پدرم بیماری هانتیگتن داره خیلی میترسم منم مبتلا بشم؟؟
  • من بیماری پیسی دارم به بچم منتقل میشه؟؟
  • همه آزمایشات ژنتیکی  و پزشکی دوران بارداری سالم بود اما بچم بیمار بدنیا اومد؟؟
  • چندین بار باردار شدم و جنین هام سقط شدن باید چکار کنم چه تست ژنتیکی بدم؟؟
  • من بیماری ام اس دارم چند درصد ممکنه به بچم منتقل بشه؟؟
  • آیا همه بیماریهای ژنتیکی ارثی هستن؟؟
  • بیماری دلقکی چیه و چطور باید جلوشو بگیریم؟؟
  • سابقه بیماریSMA داریم باید چکار کینم قبل از بارداری؟؟

پیج: moshavere.gntc

موفق باشید

بکشنش چون بچه دارنمیشه؟ خب نشه

تحصیلات دانسگاهی هم نداشته باشید میتونید  گوگل کنید ببینید چه سندرمیه 

اینا کوتاه قامت می‌مونن.  فرم گردنشون رو ببینید و خیلی مشکلات دیگه. 

بخاطر نازایی عقلانیه ک مجوز سقط ندن ، فقط باعث نازاییه؟مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟

هزاران مشکل 

افتادگی پلک 

مشکل ریوی قلبی کلیه ناهنجاری استخوان 

فشار خون

ولی متاسفانه مجوز نمیدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بخاطر نازایی عقلانیه ک مجوز سقط ندن ، فقط باعث نازاییه؟مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟

پاسخ:

مشکلات قلبی / قد کوتاه و... 

عمده ترین مشکل این بیماری عدم باروری هست و مشکلات پریودی

موفق باشید

تحصیلات دانسگاهی هم نداشته باشید میتونید  گوگل کنید ببینید چه سندرمیه  اینا کوتاه قامت می ...

تحصیلات دانشگاهی دارم چه ربطی داره باید همه سندرم ها رو بشناسم اینجا تو تاپیک نوشته فقط مشکل تخمدان و نازایی منم بیکار نیستم همه تاپیک ها رو سرچ کنم همه چیز دان دانشگاهی

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
اگه فقط باروری و پریود بود مهم نیست ، مگه همه قراره بچه دار شن ، ولی بقیه چیزاش سخته

پاسخ:

بهرحال سازمان پزشکی قانونی این اختلال رو جز اختلالات جنسی قلمداد کرده و به هیچ وجه مجوز سقط نخواهد داد..

2810