2777
2789
عنوان

مرد سن بالا بافانتزیای فراوون به پستم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا من اهل درسو کتابم یه فرجه ایی بین امتحانام افتاد تو گروهی عضو بودم یه سلام دادم اومد پی ویم انقد ...

با خانوادت وقت بگذرون ولی تواین گروها نرو حق داری بیشترشون متوهم اند.بعضی دختراام که متاسفانه پا ب پای این مردا میرن خیلی خیلی تاسف باره

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

هنوز توقع دارید تو مجازی و با اکانتای فیک رابطه خوب پیدا کنید؟!!! 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ولی بین همه ی چرندیاتی که بهت گفته اینکه گفته اعتماد به نفست پایینه رو درست گفته فک کنم 

چقدر راحت و بدون شناخت وارد یه ارتباط میشید

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
2810