2777
2789
عنوان

مسابقه برد برد ای فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 45 پست
توی گوگل بزن طرح سوال مسابقه برد برد

من رفتم طرح کردم اورد بعد زد با موفقیت ثبت شد

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید داخل تاپیک حدیث کسا تگ شدید حلال کنید .

سلام عزیزم فدات التماس دعا برام دعا من دلم گرفته

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

تنبلی تخمدان دارم از نوع شدید و کیست سینه یا بهتره بگم توده خوش خیم باید ۶ ماه یک بار چکش کنم اینبار شده ۷ ماه میترسم برم چون یک قسمت دیگه سینم داره درد میکنه 

تایپک هم راجبش زدم 

روحیم بشدت بهم ریختس

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
تنبلی تخمدان دارم از نوع شدید و کیست سینه یا بهتره بگم توده خوش خیم باید ۶ ماه یک بار چکش کنم اینبار ...

عزیزم غصه نخور فداتشم خوب میشی منم همین یک هفته پیش فهمیدم هاشیموتو دارم خیلی غصه خوردم ولی دیدم با غصه خوردن چیزی درست نمیشه تروخدا خودت اذیت نکن خوب میشی عزیزم زیر نظر یه پزشک خوب باش روحیه خوتو نباز

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
تنبلی تخمدان دارم از نوع شدید و کیست سینه یا بهتره بگم توده خوش خیم باید ۶ ماه یک بار چکش کنم اینبار ...

*روحیه خودتو

عزیزم غصه نخور فداتشم خوب میشی منم همین یک هفته پیش فهمیدم هاشیموتو دارم خیلی غصه خوردم ولی دیدم با ...

واقعا داره خسته ام میکنه میترسم برم سونو بگه چیز بدی هس این توده جدیده.. 

امید وارم توام خوب بشی خاهر مهربونم 🫂🫂

با مادرم ۴ ماهه حرف نمیزنم 

پدرمم شغلش ایران نیس اصلا کم میاد ایران 

برادرم تهرانه 

هیچکی نیس باهاش حرف بزنم  

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
واقعا داره خسته ام میکنه میترسم برم سونو بگه چیز بدی هس این توده جدیده.. امید وارم توام خوب بشی خاهر ...

چرا عزیزم مامانت میتونه توی این شرایط خیلی کمکت کنه دوری نکن خوابگاهی؟

نه برو زیر نظر یه پزشک خوب باخونوادت در میون بزار کمکت کنن دختر

چرا عزیزم مامانت میتونه توی این شرایط خیلی کمکت کنه دوری نکن خوابگاهی؟نه برو زیر نظر یه پزشک خوب باخ ...

اره خوابگاهم 

چشم 

ممنونم 

تمام تلاشم میکنم👭🫂

اره خوابگاهم چشم ممنونم تمام تلاشم میکنم👭🫂

مراقب خودت باش قلبم از راه دور ندیده و نشناخته دوستدارم لطفا مراقب سلامتیت باش کاش کنارت بودم مراقبت بودم حتما دکتر برو مواظبت کن ازخودت🫂♥️

برای سلامتیت دعا میکنم