2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یاغیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 74 پست
نمیدونم شایدکسی یاچیزی مانعش میشه ک فاصله میندازه

بخاطر قوم بودنمون نیس ؟ و یا چی بنظزتون آخه این بشر جدیدا یجوری شده حس میکنم بدش میاد اونشب اولین باز بود بعد از شب یلدا میدیدمش موقع خدافظی دیوارو نگاه کرد بهم گفت زهرا خدافظ 😑 منم شب نشستم گریه کردم 

کاش میدونستم دلیلش چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب کاری کردی بنظرت؟نکنه خواستگارداری فهمیده؟

نمی‌دونم میگه نکنه تو رفترام از چیزی ناراحت شده باشه حرفی رفتاری

والا خواستگار که نه یعنی اگرم باشه من نمی‌دونم چون سن ازدواج تو رسممون بالاست بابام میگه درستو بخون به جایی برسی 

خب کاری کردی بنظرت؟نکنه خواستگارداری فهمیده؟

بی‌زحمت وقتی پیااممو دیدید فقط بگید این کارو انجام بدم یا نه 

یک دنیا ممنون از راهنماییتون

پیام بدم بگم از من ناراحتی ؟ 

بی‌زحمت وقتی پیااممو دیدید فقط بگید این کارو انجام بدم یا نه  یک دنیا ممنون از راهنماییتون پی ...

مگ باهم قبلادوست بودید؟رابطتون درچ حدبوده ک نگاهتون نکرده ناراحت شدید؟؟

خدایا!من یاغی نیستم✋
مگ باهم قبلادوست بودید؟رابطتون درچ حدبوده ک نگاهتون نکرده ناراحت شدید؟؟

نه نه تاحالا تو رابطه نبودم با هیچکس . ایشون یجورایی از بچگی با هم خوب بودیم البته با حد و مرز رفتار میکردیم و صمیمی نبودیم چون خانوادمم حساسن. بعد وقتی من کنکور داشتم ایشون شماره منو گرفت که هرچیزی که لاززمه برام توضیح بده و خدایی خیلی کمک و راهنمایی کرد هر از مدتی هم پیام میداد احوال می‌پرسید ( فشار کنکور سخت بود واقعا خودشم قبل من کنکور داده و می‌دونه اونم خیلی درسخونع و همچنان که دانشگاه هست خیلی میخونه ) بعد از اول مهر دیگه پیام نداد مثل قبل اگه قبلا آخر چت برای تشکر قلب می‌فرستاد الان نمیفرسته یا کم . و حتی یهو دور جواب میده البته آخرین پیامی که بهش دادم یک ماه پیش بود تو جمع هم یهو ی شوخی چیزی باهام میکرد خوب بودیم اونشب نه حرف میزد نه .. البته تو پذیرایی نشسته بودیم بقیه هم بودن ولی خب کامل مشخصه برام که مثل قبل نیست فک نمیکنم تو رابطه هم باشه چون بیشتر دور هدفاشه البته نمی‌دونم