2777
2789
حالا چرا فرهنگیان 😒 اگه وضع مالیت اروکیه  ریاضی هستی برو مهندسی بخون

راستش مشکل همینه خیلی اوکی نیستیم من اتفاقا مهندسی خصوصا معماری دوست داشتم در نظرمم هست هنوز اما فرهنگیانم علاقه داشتم با شرایط حالا خانواده نمیتونم واقعا سختشونه بخاطر همین ترجیح گذاشتم رو فرهنگیان 

خوب زدی  به نظرت کدوم مباحت ریاضی اسون و مستقله جوری که تو این دو سه ماهه بشه کامل مسلط شد و چ ...

من بیشتر کنکورای سال قبل ریاضیش رو کار کردم خوب تحلیل کردم 

برای این سه ماه ریاضی دوازدهم رو کارکنی خیلی بهتره 

ببین خودت با مباحث اوکی ترس همونارو کن

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس من اصلا یعنی بدترین اتفاق جهانم بیفته ها اصلا حالم بد نمیشه ته تهش اگه خیلی بد باشه یکم استرس ...

نه از استرس حالم بد نمیشد اتفاقا منم اصلا استرس نمیگیرم 

من افت فشار دارم زود به زود فشارم میفته سردردو سرگیجه و...میگیرم پارسال نزاشتن باخودم هیچی ببرم یه اب و یه بیسکوییت واسه خودکشی دادن فک کن چار ساعت زور بزنی به مغز نخودیمون و فشارتم بیفته دیگه چی میشه 

ینی از حوزه اومدم بیرون نشستم وسط خیابون زار میزدم 😂😑🤦

راستش مشکل همینه خیلی اوکی نیستیم من اتفاقا مهندسی خصوصا معماری دوست داشتم در نظرمم هست هنوز اما فره ...

میفهمم 

گاهی مجبور به انتخاب میشی 

البته مهندسی هم معلوم نیست کارگیرد بیاد بعدم بیاد حقوقش چطور باشه و....

آجی من صفر صفر نیستم  مثلا جامعه دهم تموم کردم کتابا روی مثلا تا حدودی خوندم مثلا اقتصاد ۹ د ...

ببین یه چیزی بهت بگم باورکن تو انسانی فقط چند ماه آخر مهمه فقط !!

من الان بخاطر ی کاربری تو نی نی سایت عضو شدم میخاستم براش برنامه بفرستم ولی گم کردم🤣 اتفاقا ...

برا منم بفرسسسسس😢😢😢😢🙏

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
چرا عزیزم چیا شنیدی؟

راستش من شنیده بودم کلا دو روز یا سه روز میری سر کار و این موضوع خیلی برام مهم بود میدونی و فکر میکردم حقوقش هم بیشتر باشه چون در نظرم خب تدریسش انصافا سخت تره 

اما جدیدا دارم می‌شنوم مثلا چهار روز هفته رو که باید سر کار بری که خیلی تفاوتی با ابتدایی ندارع  و خب حقوق ابتدایی رو هم شنیدم که بیشتر هست و یکی از علت های اصلی تصمیم بر دبیری خانوادم بود یکمی از یه لحاظی با پدرم مشکل دارم میخواستم دبیری برم شهر دیگه اما حالا دو دل شدم میترسم فقط بخاطر همین بعد ها پشیمون بشم 

آجی من صفر صفر نیستم  مثلا جامعه دهم تموم کردم کتابا روی مثلا تا حدودی خوندم مثلا اقتصاد ۹ د ...

عید به بعد رو محکم بچسب رتبه سه رقمی رو حتما میاری 

انسانی چون حفظیه هرچی لحظه ی آخر خوندی فایده داری این ماهیت رشته ی انسانیه 

کسی که سه سال رو کامل خونده ولی سه ماه آخر رو نخونده باتویی که فقط سه ماه آخر رو خوندی رتبتش یکیه بلکه پایین ترم هست

عید به بعد رو محکم بچسب رتبه سه رقمی رو حتما میاری  انسانی چون حفظیه هرچی لحظه ی آخر خوندی فای ...

واقعا😍😍😍

من خواستم محکم بشینم این سه ماه بخونم با جون دل 

ولی یکم همش ته دلم میگفتم دیره

ممنون عزیزم خیلی امید بهم دادی🌹

اول تکلیف کتاب و جزوه و منابعت مشخص کن ک سردرگم نباشی

ن  بری منابع گرون بخریااا

فقط مشخص باشه چی میخای بخونی ک از شاخه ب شاخه نپری

بعدم یا نخون یا واقعا کل وقتت بزار از همه چیز بزن بخون

ی روز بخونی ی روز نخونی قبول نمیشی ظلمم ب خودته ک وقت و چشمت هدر دادی

استرس بدی دارم ولی شرایطم بده  پشت کنکوریم   یعنی امیدی هست؟  می خوام این ۳ ماه رو ...

من سه ماه آخر رو اونم تازه کم خوندم ورتبم خوب شد 

البته اگه زودتر شروع میکردم واصولی تر خیلی بهتر میشد 

حالا خود دانی