2777
2789
اخخخ گفتیییی خواهرررر طرف یجوری میگه همشون آدمای دروغو مضخرفین انگار دونه دونه بهمن ماهیارو تست کرد ...

دقیقااا ولشون کن عقل ندارن راحتن 

یه کاربر جواب خوبی داد بهش گفت شما بگو چه ماهی هسی که مام بفهمیم اون ماه همشون اهل تهمتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای توروخدا نگوووووووووو

شوهر من بهمن ماهیه🥹🥹🥹🥹🥹🥹

از بیرون هرکی نگاش کنه میگه خیلی خشکه با کسی حرف نمیزنه مغروره  ب جز خانومشم هیچ زنی ب چشمش نمیاد حتی بفرستمش تو استخر زنونه پراز زنای لخت بازم خیالم ازش راحته

خیلی وفاااااداره با شخصیت یه مرد کامل 

۷ساله باهمیم ماهه شوهرم واقعا خیلی زن دوسته و خانواده دوسته 

اولویتش منم و دخترمونه اخرسر خودش😢

پنج تا انگشت یکیه؟ معلومه که نه پس همه بهمن ماهیاهم مث هم نیستن😢

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

من اسفندم. خداییش هیچ ماهی برام بد نیست.

بهمن  یه شوهر خالم هست. فقط یکمی سرد و بخیال عالم هست البته از نظر خالم . ولی من خودم ازش بدی ندیدم 

یه پسر خاله دارم اینم مثل شوهر خالم(پسرش نیست)یه جور بییخالی خاصی دارن. نمیدونم چطور بگم‌.

نمیدونم اسفندی با بهمنی سازگاری یا نه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
اره اسفندی هت خوبن ولی یکم مرموز و عجیبن

😅😅😅 من مثل کف دست رو راستم. مشکل این که حرفم یکی نیست. مثلا الان یه حرفی رو میزنم اگه خوشم نیاد سریع حرفم رو تغیر میدم 

خیلی بده 

بسیار حسّاس و رؤیایی، دارای حسّ ششم، خیلی ظریف و نرم عمل میکند، اهل آرامش و ملایمت، همیشه موافق، سازش کار و دارای تخیّلات شدید، اصلاْ واقع بین نیست، سازگار، زود رنگ عوض می کند، احساساتی، قابل انعطاف، دارای افکار غیر واقعی و غیر منطقی، بسیار متین و آرام، کم عصبانی می شود، مهربان، علاقه مند به موسیقی، عاشق صلح و آرامش، ...

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
😅😅😅 من مثل کف دست رو راستم. مشکل این که حرفم یکی نیست. مثلا الان یه حرفی رو میزنم اگه خوشم نیاد س ...

از بحث کردن اصلا خوشم نمیاد  

زیاد عصبی نمیشم 

الیته عاشق موسیقی نیستم 

زود خودم با یه شخص سازگار میکنم دیگه اگه اون طرف خیلی باهام بد باشه که نتونم.