2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من خواستم جواب بدم تاپیک رو قفل کرده بودن 

قسمت تنظیمات اینستاگرام میری بعد قسمت حساب اونجا هست اگر خواستی اسکرین شات بفرستم خدمتتون💕

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

سلام اول قدم اردنخودچی باکیفیت روغن جامد مثلالادن میخواییم واگراردنخودنیم کیلوداشتی پودرقند۲۵۰وروغن جامدهم ۲۵۰گرم  بابدبذاری کناربعد اردنخودچندبارالک کن بذارکنار روغن جامدبریزتوکاسه همزن وپودرقندبهش اضافه کن خوب بزن تامثل خامه بشه سفیدبعدبهش وانیل پودرهل اضافه کن بخاطرعطرش  وکم کم اردنخوداضافه کن اروم اروم چنگ بزن تاخمیرمنسجمی بدست بیاری این خمیرتردوشکننده هست بذارتوپلاستیک ۷یا۸ساعت استراحت کنه بعدباوردنه پهن کن وقالیثب بزن بذارتوفر حواست باشه زوداماده میشه. نسوزه وتاداغه دست بهش نزن پودرمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید