2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت نمیدیدمت

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 46 پست
واقعاراست میگی؟ بهم میگه دلم تنگته مگه سنگم هرجامیرم میبینمت بعدش میگع بروخوشبخت شی میگم خب بلاکم ک ...

وا خب میبینی حالش بده چرا لج میکنی ک بلاک کن 😂

وقتی میگ برو خوشبخت شی بگو هستم در خدمتت و منتظرتم تو بیای با هم خوشبخت شیم 

زرنگ باش بهش انرژی بده 

دلم سوخت واسش 😂

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسلام ابادغرب؟

اره 

پیش رل منه😂

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
واقعاااا؟ارتشه رلت؟

ن خونشون اونجاست 

من رلم امریه بود ، پادگانش تبریز بود ، بعدم خدمتش شهر خودمون شد ، جز کادر درمانه 

خب وقتی اونجوری میگه حس میکنم نمیخادتم بهم برمیخوره

نه بابا زیر فشاره چرت و پرت میگه 

تو مدیریت کن 

دوری ازم میکنه اون چی؟

پیگیرش نشو تا وقتی بهت پیام بده 

بعدم ک پیم داد با روی خوش ، بگو ک دلتنگت شدم و اینا 

پیگیرش نشو تا وقتی بهت پیام بده  بعدم ک پیم داد با روی خوش ، بگو ک دلتنگت شدم و اینا

خب حله

یه سوال شهرتون مرزیه؟ادماش چجورین؟اخه داییم افتادمهابادسربازیشوخیل اذیتش کردن کردای اونجا

خب حله یه سوال شهرتون مرزیه؟ادماش چجورین؟اخه داییم افتادمهابادسربازیشوخیل اذیتش کردن کردای اونجا

شهر ما مرزیه اره 

مهاباد جز کردستانه 

اسلام اباد جز کرمانشاهه 

همه جا ادم خوب و بد هست ولی کلا توی سربازی خیلی اذیتشون میکنن زیاد به مردم اون ناحیه ربطی نداره 

مردم اذیتش کرده بودن ینی؟

شهر ما مرزیه اره  مهاباد جز کردستانه  اسلام اباد جز کرمانشاهه  همه جا ادم خوب و بد ...

نه توپادگان

ک اینطور

بعدش توشهرتون شده تیراندازی بشه؟یاخیلی لب مرزه؟اخه من دیدم گیلانغرب لب مرزه تره

نه توپادگان ک اینطور بعدش توشهرتون شده تیراندازی بشه؟یاخیلی لب مرزه؟اخه من دیدم گیلانغرب لب مرزه ت ...

نه بابا تیر اندازی چیه ، اونم تو شهر؟!

اسلام اباد همچین هم لب مرز نیست ،شهرمون یه شهر عادیه اصلا چیز ترسناکی نیست و نداره 

خودتو نگران نکن 

نه بابا تیر اندازی چیه ، اونم تو شهر؟! اسلام اباد همچین هم لب مرز نیست ،شهرمون یه شهر عادیه اصلا چی ...

عع چه خوب😁ممنونم ازت گلم❤️

واینکه خیالم راحت باشه ک بعدسربازی درست میشه واینایی ک گفتم بخاطرفشاره واینکه دوسم داره؟

عع چه خوب😁ممنونم ازت گلم❤️ واینکه خیالم راحت باشه ک بعدسربازی درست میشه واینایی ک گفتم بخاطرفشاره ...

خواهش میکنم 

اره خیالت راحت ، دوبار ببینتت میره رو ریست فکتوری 😂❤️

2810