2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت نمیدیدمت

348 بازدید | 46 پست

دارم تو تبه این عشق میمیرم 

دارمش اما کاش عاشقش نبودم 

دارم خودم و مامانمو داغون میکنم

خیلی دوستش دارم اما حیرونم دارم میسوزم کاش درست میشد همه چی

واسم دعا کنید

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

عشق ممنوعه ینی فکر کنم داره میشه ‌‌‌

اون داره واسه من میدوه منم واسه اون ولی دارم زمین میخورم 

نمیتونم تو چشمای مامانم نگاه کنم

من عاشقشم چیکار کنم 😭

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
عشق ممنوعه ینی فکر کنم داره میشه ‌‌‌ اون داره واسه من میدوه منم واسه اون ولی دارم زمین میخورم& ...

جفتتون چند سالتونه؟

منم رلمو فرستادم سربازی ، الان دو ماهی هست که تموم شده سربازیش 

پادگانه؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
از کجا میدونی رلم سربازه

تاپیک قبلیات 

امضات

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
جفتتون چند سالتونه؟ منم رلمو فرستادم سربازی ، الان دو ماهی هست که تموم شده سربازیش  پادگانه؟

رفت سربازی مثل عشق من نگف تومنوفرستادی سربازی یااخلاقش عوض نشدیامثلاهمون بهونه گیرواینا؟

رفت سربازی مثل عشق من نگف تومنوفرستادی سربازی یااخلاقش عوض نشدیامثلاهمون بهونه گیرواینا؟

نه اصلا 

فقط قبل اینکه بره خیلی دپرس بود ، هیچ وقت تو اون حال ندیده بودمش خیلی ناامید و ناراحت بود 

بعدش که رفت اون ۴۵ روزش خیلی سخت گذشت چون دو هفته یه بار اجازه یه تماس داشت و اذیت بود  

بعدش ک برگشتی خیلی بهتر شد 

الانم سربازیش تمومه رفته سر کار و دانشجوم هست .

ولی اون ۴۵ روز به اندازه ۶۰۰ ، ۷۰۰ تا پیام بلند بالا و عکس و فیلم و این طور چیزا براش فرستاده بودم 😂فک کنم هیچ کدومم نخوند 🤣

عشق من پرخاشگرشده وازم دوری میکنه میگع پیام نده استرس میگیرم

میزارن گوشیو ببرن ؟ رل من تو امریه بود گوشیش دستش بود 

خب باید درکش کنی خیلی اذیتشون میکنن 

دور از خونه اس ؟

2810