2777
2789
عنوان

۱۸ سالگی چه سن عجیبیه !! یه حس خاص دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 44 پست
والا الان خیلی از هم سن و سالامون بچه چند ساله دارن 

اونا دیگه پاهاشونو زود بالا دادن  

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

چون وارد دهه سوم زندگیم میشم🥲یه حس بدیه

آره قبول دارم ..

ولی خب بهر حال باید باهاش رو به رو شد ..

اگه تا حدودی آدم بتونه به اهدافش برسه روبه رویی با این سن راحتتره

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قبول دارم .. ولی خب بهر حال باید باهاش رو به رو شد .. اگه تا حدودی آدم بتونه به اهدافش برسه رو ...

من اون چیزی که میخواستم رو انتخاب نکردم بقیه خیلی باهام حرف زدن نظرم رو عوض کردن و کلا یه چیز دیگه شد 

من اون چیزی که میخواستم رو انتخاب نکردم بقیه خیلی باهام حرف زدن نظرم رو عوض کردن و کلا یه چیز دیگه ش ...

نمیدونم منظورت تو چه موردی هست ..ولی خب اگه میشه هنوزم راه داری اون کارهایی ک‌خودت دوست داری انجام بدی 

۱۸ سالته؟

راهی نیست دیگه🙂اگر نتونستم باهاش کنار بیام کنارش میذارم  ۱۸ سال و ۹ ماه

عزبزم .با اینکه نمیدونم منظورت تو چه موردی هست اما امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره 

و طبق عقیده خودم خودت نقش زیادی داری تو سرنوشتت

یه سری چیزا دست ما نیست 

ولی اون چیزایی ک دست خودمون هست رو میتونیم به بهترین نحو انجام بدیم 

عزبزم .با اینکه نمیدونم منظورت تو چه موردی هست اما امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره  و طبق عقید ...

ممنونم عزیزم🧡تا حدودی دست من نبود کلا هیچ چیز زندگیم طبق میلم نبوده از اینجا به بعد هم نیست کلا دنیا ساز ناسازگاری داره 💔عادت میکنم مثل همیشه🙂

ممنونم عزیزم🧡تا حدودی دست من نبود کلا هیچ چیز زندگیم طبق میلم نبوده از اینجا به بعد هم نیست کلا دنی ...

خواهش میکنم عزیزم 

با اجازت از سر کنجکاوی یه سرک کشیدم تو تاپیکهات😅

دانشجوی فرهنگیانی؟

میدونم حرفم ربطی نداره ولی خب بنظرم همینکه تو این سن مطمعنی یه کار ثابت در آینده داری و حقوق میگیری و تا حدودی میتونی مستقل باشی یعنی تا حدودی از یه عده جلوتری

خیلی ها دوست دارن جات باشن 

میدونم شاید یه سری مسائل دیگه باشه ک اصلا این مورد به چشمت نیاد..اما بنظرم گاهی هم میشه نیمه پر لیوان رو دید ..

برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم ❤❤

خواهش میکنم عزیزم  با اجازت از سر کنجکاوی یه سرک کشیدم تو تاپیکهات😅 دانشجوی فرهنگیانی؟ میدو ...

اشکال نداره عزیزم آره 

اتفاقا مسئله همینجاست.همه همین حرفا رو میزنن ولی هیشکی جای من نیست که درکم کنه شاید آرزوی خیلیا باشه ولی..

ممنونم عزیزم❤انشالله واسه شما هم بهترین هارقم بخوره 💕

چی بگم..دلم میخواد یه آدم با تجربه کنارم باشه همه چیو بگه بهم ..

کار کردن با آدم‌هایی که یه سر گردن از تو بالاترن...تا وارد میدون نشی کسب تجربه نکنی هیچ چیزیرو درک نمیکنی ..کتاب خوندن...دفتر خاطرات داشتن...میتونه بهت کمک کنه

کار کردن با آدم‌هایی که یه سر گردن از تو بالاترن...تا وارد میدون نشی کسب تجربه نکنی هیچ چیزیرو درک ن ...

اتفاقا خیلیی به کتاب خوندن علاقه دارم ولی خب کنکوریم و زیاد نمیتونم کتابای خارج از حیطه کنکور بخونم...

دفترچه خاطرات داشتنم خیلی دوست دارم ولی آدمی هستم ک زیاد از عواطف و احساساتم با کسی صحبت نمیکنم...اگه دفترچه خاطرات بنویسم بابد جای بذارم ک به دست کسی نیفته 😅