2777
2789

اومدم بخندم😁

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

خیلییییی سوتی هام بدن خیلی 

یه خانومی تو غسالخونه کار می‌کرد... می‌گفت این روزا جنازه های زیادی با کاشت ناخن میارن، جدا کردنش ساعتها طول میکشه! باید مراقب باشیم که هم بدن آسیبی نبینه هم کامل تمیز شه که غسلش درست باشه، ولی گاهی حتی غسالخونه هام جدا کردن کاشت ناخن رو قبول نمیکنن، چون در صورتی که میت آسیب ببینه قانونا باید دیه بپردازن، غسل میت خیلی مهمه... در حدی که گفتن اگه میت غسل داده نشده باید نبش قبر بشه و بعد غسل داده بشه... هیچکدوم از اون خانوما نمیدونستن ناخن هاشون و باید مرده شور براشون جدا کنه، پیامبر اکرم( ص) فرمود : بسیار یاد آورید شکننده لذتهارا... عرض کردند : یا رسول الله! شکننده لذت‌ها چیست؟! فرمود : موت است، و هیچ بنده ای نیست که حقیقت آن را یاد کند مگر اینکه وسعت دنیا بر او تنگ شود ☝️ و اگر شدت و المی دارد و دل او به سبب امری از دنیا تنگ شده است، گشاده می‌گردد... و به آن حضرت عرض کردند که آیا کسی با شهدای اُحُد محشور خواهد شد؟؟ فرمودند: بله، کسی که شبانه روز بیست بار مرگ را یاد کند. یاد کردن مرگ باعث دوری از گناه و انجام واجبات و مستحبات می‌شود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی🤣🤣🤣

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان تاپیک بومیگیره😷

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ادکلن برا بابام خریدم اونم با کلی وسواس که بهترین باشه یه بار یه بویی میومد گفتم بابا حشره کش زدی گفت نه بابا ادکلنیکه  تو برام خریدیا زدم 

من 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

خیلییییی سوتی هام بدن خیلی 

با سانسور بگو😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
ادکلن برا بابام خریدم اونم با کلی وسواس که بهترین باشه یه بار یه بویی میومد گفتم بابا حشره کش زدی گف ...

😂💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

ادکلن برا بابام خریدم اونم با کلی وسواس که بهترین باشه یه بار یه بویی میومد گفتم بابا حشره کش زدی گف ...

الهی 😂😂😂❤️

خیلی بد بود اصلا دلم میخواد زمین دهن باز کنه برم توی زمین😑😂

بگو 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

رفتم کفش بخرم

یک و پونصد بود خیال کردم150هس 

اومدکارت بکشه گفت موجودی نداری

گفتم چرا هشتصد دارم

گفت خانووووم کفش یک و پونصد هس

من کفش دادم،کارت گرفتم و الفرار🏃🏃🏃

چقدر خندیدن بهم مشتری ها

خانه شماره 12 میدان گریمولد