💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
یه خانومی تو غسالخونه کار میکرد... میگفت این روزا جنازه های زیادی با کاشت ناخن میارن، جدا کردنش ساعتها طول میکشه! باید مراقب باشیم که هم بدن آسیبی نبینه هم کامل تمیز شه که غسلش درست باشه، ولی گاهی حتی غسالخونه هام جدا کردن کاشت ناخن رو قبول نمیکنن، چون در صورتی که میت آسیب ببینه قانونا باید دیه بپردازن، غسل میت خیلی مهمه... در حدی که گفتن اگه میت غسل داده نشده باید نبش قبر بشه و بعد غسل داده بشه... هیچکدوم از اون خانوما نمیدونستن ناخن هاشون و باید مرده شور براشون جدا کنه، پیامبر اکرم( ص) فرمود : بسیار یاد آورید شکننده لذتهارا... عرض کردند : یا رسول الله! شکننده لذتها چیست؟! فرمود : موت است، و هیچ بنده ای نیست که حقیقت آن را یاد کند مگر اینکه وسعت دنیا بر او تنگ شود ☝️ و اگر شدت و المی دارد و دل او به سبب امری از دنیا تنگ شده است، گشاده میگردد... و به آن حضرت عرض کردند که آیا کسی با شهدای اُحُد محشور خواهد شد؟؟ فرمودند: بله، کسی که شبانه روز بیست بار مرگ را یاد کند. یاد کردن مرگ باعث دوری از گناه و انجام واجبات و مستحبات میشود.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ادکلن برا بابام خریدم اونم با کلی وسواس که بهترین باشه یه بار یه بویی میومد گفتم بابا حشره کش زدی گفت نه بابا ادکلنیکه تو برام خریدیا زدم
من 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
ادکلن برا بابام خریدم اونم با کلی وسواس که بهترین باشه یه بار یه بویی میومد گفتم بابا حشره کش زدی گف ...
الهی 😂😂😂❤️
خونه عموم بودیم کنار مامانم نشسته بودم. پسر عموم با یه پشتی داشت میومد سمتمون، من داشتم میگفتم نه نمیخواد ممنون و اینا، یهو دیدم آورد گذاشت پشت مامانم.///= لای اون همه آدم آب شدم. 😂