2777
2789
عنوان

نمیدونم حسه من عشقه یا هوس 😭🤧

193 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاید یه نفر هست کلا چند ماهه ذهنم و حواسم پیششه چند وقت پیش که رفتم مغازش دستگاشون خراب بود و خانمی که اونجا بود که یکی از بستگان اون پسره بود شماره ی گرفت ازم بعد چند وقت به شمارم زنگ میزنه پسره که دستگامون درست شده فلان بیاین قرضتونو بدین ولی من جواب ندادم ولی خب رفتم حضوری پول و دادم به نظرتون چقدر امکان داره پسره شمارمو سیو کنه  داخله گوشیش و چکم کنه کاشکی میشد یه جوری فهمید حضوری بیشتر خودش حرف میزد ولی من سعی کردم نگاش نکنم چون اون خانمه هم بود و هر سوالی داشتم از اون میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان روش کراشی؟ چرا قضیه عادی رو عاشقانه کردی

میدونی من خوشکل ترین پسرای که میبینم روشون کراش نمیزنم الان این حسی که دارم به این اندازه سابقه نداشته واقعا برام فک کنم عشق برا حسی که دارم زیاد یه انگار 🚶‍♀️

😂😂ایجان، یه حس زودگذره..

کلا داخله برخورد باهاش همیشه سعی کردم نگاش نکنم که یه وقت گند نزنم چون یه بار بد جوری سوتی دادم اونم اون موقعی بود که حس سنگینی نگاشو حس کردم رو خودم و بدجوری اونروز گند زدم و اگه چند نفر بودن میشدم سوژه خنده بازم دم پسره گرم بهم نخندید و چیزی به روم نیورد 

2810