2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

11 بازدید | 18 پست
بچه ام یکسالشه چندروزه ساعت 4_5صبح بیدار میشه هشیار هشیار یک یا دوساعت طول میکشه ک بخوابه امروز هفت بیدارشد هرکاریش کردم نخوابید خسته شدم هرچی بزرگتر میشه بدتر شده . کمکم کنید خواهشا دارو گیاهی چیزی نیس بدم بهش ؟خسته ام
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوونم کرده بعد توی روز میخوابه خوابشم سبک جرات ندارم ب کارام برسم بیدارمیشه گریه میکنه
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
الان من دیشب تا صبح کلا یکی دوساعت خوابیدم پسرمم صبح زود بیدار شده دوسالشه مطمئن باش فقط من وشما نیستیم میلیون ها مادر امروزو بخاطر بچه شون زود بیدار شدت درحالیکه بشدت نیاز به خواب داشتن!
نه عزیزم دارو نده.......خودت باهاش بیدار شو قشنگ....هروقت هم خوابید بخواب.....ساعت خوابش بهم ریخته...خودش کم کم درست میشه....بچه به اون نازی حیف نیس بهش دارو بدی
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
عزیزم تو روز سعی کن زیاد نخوابونیش...باهاش بازی کن و بیدار نگهش دار که خوب خسته شه که شب خوب بخوابه
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
دختر من هنوز 8 ماهشه.....اما کم کم دارم خودمو برای بی خوابی ها آماده میکنم...روز به روز داره سخت تر میشه
2810