نمیدونم میخوام یه پیچ بزنم کاری فیل تر شکن رایگان اینستاگرتمم دچار مشکل میکنه مجبورم گفتن باید پولی بگیری یه یه کشور وصل باشه شده فقط در حد اداره پیچ میخوام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونید از کانفیگ های رایگان استفاده کنید در کانال های تلگرامی پره
یا میتونید سرور مجازی بخرید و خودتون درست کنید
یا پولیشو بخرید
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من سایفون نصب کردم. گزینه رو میزارم روی یک کشور ثابت بعد من دوتا پیج کاری دارم بنظرتون ...
تو یه کشور خوبه مشکل فقط کشور مگه سایفون به یه کشور وصل میتونه بشه من بلد نیستم چطور تنظیم کنم اینجور سایفون پولی خریدی ؟ سایفون دارم بد نیس اما اونم گمونم هدر سری به یه کشور وصل میشه بزیم تلگرام دقیق یادم بوی لبا اسکرین شات چیکار کنم ؟
من رایگانشو دارم ولی دوتا پولی هم دارم. ۱۵۰ یکیش ۹۰ هم یکی دیگش من چون شغل آنلاین دارم. گاهی م ...
یعنی خوب بخوای کار کنی باید پولی بگیرم پولی ارزونترش نیس ؟ راستی راجب اداه پیچ اینستاگرام مچیزی میدونید ؟ من ادمینی چطوزر یاد بگیرم اداره پیچ یعنی و اینکه چطور فالوورام ببرم بالا میترسم برا پیچم کلی هزینه شه بالا نره 😪