huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 عنوان فروش شیرینی خانگی ترکمنی 113 بازدید | 11 پست شیرینی ترکمنی (پیشمه) تازه و خوشمزهسوغات ترکمن صحرااگر خواستید در خدمتمکیلویی ۱۴۰ تومان 1402/11/11 | 20:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27529 بیشمه؟تو با سلام غرفه بزن دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 بیشمه؟ تو با سلام غرفه بزن بله یک نوع شیرینی محلی هست
huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 عه منم بچه گنبدم😍 پیشمه ترکمنی حرف نداره😋 بله خیلی خوشمزه ست
هکر___قلب عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2660 انقددد دوس دارم خودم درست کنم ولی هسچوقت یاد نگرفتم میشه دستور تهیشو کامل برام بفرستی البته اگه دوست داری بفرس دخترعمم زمانیکه بچه بودم انقد حرفه ای درست میکرد وقتی مینداخت تو روغن پف میکرد عاشقش بودم ولی نمیدونم چرا من یاد نگرفتم ازش☹️
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27529 بله یک نوع شیرینی محلی هست خوردم خیلی خوشمزست تو با سلام غرفه بزن بورک هم بپز . نزدیک مدرسه ها مغازه اجاره کن بورک و اینا بپز فروش خیلی خوبی داره دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 انقددد دوس دارم خودم درست کنم ولی هسچوقت یاد نگرفتم میشه دستور تهیشو کامل برام بفرستی البته اگه دوست ... بله یه پیام برام بفرست
huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 خوردم خیلی خوشمزست تو با سلام غرفه بزن بورک هم بپز . نزدیک مدرسه ها مغازه اجاره کن بورک و اینا بپز ف ... ممنون دوست عزیز، من تهران هستم شرایط اجاره مغازه رو ندارم، تو خونه درست میکنم آنلاین میفروشم
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 27529 ممنون دوست عزیز، من تهران هستم شرایط اجاره مغازه رو ندارم، تو خونه درست میکنم آنلاین میفروشم موفق باشی عزیزم، کسب و کارت پر از برکت و روزی 🌷 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
huzaifeh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 21 موفق باشی عزیزم، کسب و کارت پر از برکت و روزی 🌷 ممنونم
turkmen_kiz عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 128 بله یه پیام برام بفرست سلام ببخشید داشتم تاپیک پیشمه رو میخوندم دیدم ازشون دستور پخت خواسته بودین میخواستم بپرسم توی دستورش گفته خمیر باید ۲الی ۳ ساعت استراحت کنه؟ آخه امروز توی نت دیدم خانومه میگفت لازم نیس استراحت بدین