2777
2789

من چهار هفته و ۳ روزمه 😍تازه دیروز فهمیدم و هی یادم می‌ره یادش میگفتم ذوق میکنم😅😍

آقا بیاین یکم تجربیاتتونو بهم بگین مثلا چیا باید بخوری چیا نخوری بعد کلا چه مراقبت‌ها و ورزش ها و مکمل و این داستانا دیگه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکههه😍حالتو خریدارم🤣

من رفتم ماما بهم گفت همه چی مجازی بخوری به جز زعفرون و گلپر و آویشن و زرشک  که ممنوعه 

گفت حالا ی دونه برنج خوردی زعفرونی بود نترس در اون حد ی دونه برنجه طوری نی🤣 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
منم ۹هفته هستم منم راهنمایی کنید

بیاید از علائمتون بگید من هفته ۹ هستم😁 

بعضی وقتا سردرد میگیرم اگه زیاد استراحت کنم و بغل بخاری باشم و..

دلم چیزای سرررد میخواد خیار بستنی الووچه گوجه لواشک میوه دوغ 

و اینکه شبا معدم خیلی سنگین میشه و بیشتر شبا بالا میارم...

لطفا لایک ننمایید🗿

آزمایش بتا واجبه

بعدشم که اگه اسید فولیک نخوردی باید بری خود دکتر بهت اسید فولیک ویتامین د ۳ بده 

بعدشم باید ازمایش خون و ادرار برا قند خیلی چیزا دیگه بدی 

ترجیحا پیش ی مامای با حوصله پرونده باز کن 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
بیاید از علائمتون بگید من هفته ۹ هستم😁  بعضی وقتا سردرد میگیرم اگه زیاد استراحت کنم و بغل بخا ...

دائم السر درد هستم 

مدام حالت تهوع دارم 

از تمام غذاها و میوه ها بدم میاد 

فقط خیار و پرتقال و انار دوست دارم بخورم از طعم شیرین متنفر شدم شیرینی و... اصلا نمی خورم لواشکم خیلی دوست دارم

نه کجا باید کتاب بدن؟

شبکه بهداشتی که تحت نظرشی ،البته من سال ۹۹ بودم هم کلاس زایمان داشتیم باهامون ورزش میکردن فیلم آموزشی میزاشتن،کتاب هم اول حاملگی بهمون دادن که مراقبت های هفته به هفته داخلش بود 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
2810