دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من رفتم ماما بهم گفت همه چی مجازی بخوری به جز زعفرون و گلپر و آویشن و زرشک که ممنوعه
گفت حالا ی دونه برنج خوردی زعفرونی بود نترس در اون حد ی دونه برنجه طوری نی🤣
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
بعدشم که اگه اسید فولیک نخوردی باید بری خود دکتر بهت اسید فولیک ویتامین د ۳ بده
بعدشم باید ازمایش خون و ادرار برا قند خیلی چیزا دیگه بدی
ترجیحا پیش ی مامای با حوصله پرونده باز کن
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
شبکه بهداشتی که تحت نظرشی ،البته من سال ۹۹ بودم هم کلاس زایمان داشتیم باهامون ورزش میکردن فیلم آموزشی میزاشتن،کتاب هم اول حاملگی بهمون دادن که مراقبت های هفته به هفته داخلش بود
پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲