2777
2789
عنوان

اگر ماهی دو میلیون و چهارصد هزارتومان بن خرید داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 75 پست
از تخفیفات اوکالا استفاده کن وکلی خرید کن قسمت اتایمش قیمتش عالیه

از هر چیزی یکی میدن ما هم می گیریم 

تاید دست ۹هزار البته یکی بیشتر نمی ده خامه ۱۵ هزار 

نوشابه کوکا ۱۴ هزار با هر چی که بخوای سقف خرید داره از هر کدوم یکی فقط  یه دونه روغن با تخفیف زیاد

📌متولد ۷۷ نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هر چیزی یکی میدن ما هم می گیریم  تاید دست ۹هزار البته یکی بیشتر نمی ده خامه ۱۵ هزار  ...

عزیزم توی هر خرید یه دونه ش رو بگیر توی هفته میشه هفت تا خرید 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
میشه بگی شغلتون چیه؟

کارمندم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
با دو سه تا سیم کارت می گیرم خیلی میشن

من دوتا سیم کارت دارم شوهرم دو تا مادرم دو تا خونمون نزدیک همیم اجیم سه تا بچه بزرگ داره با خودش ۴تا هر گوشی دو سیم کارت داره ما اینطوریم یه ایرانسل یه دونه همراه اول😂😂وقتی خونه مادرم هستم سفارش می دم همه با هم میریم چون نزدیک هستیم به هم

📌متولد ۷۷ نیستم 
نه بن بانک بود.بعد بوقی بن دادن اونم تو ی مغازه خاص.خو پولشو بدین شاید ما چیز دیگه خواستیم. بن ارتش ...

هر ماه عزیزم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2810