2777
2789
عنوان

تابحال کسی بچشو کشته و بعدش پشیمون نشده باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 66 پست
لفظ کشتن اشتباهه  بهش میگن سقط بله دیدم زیاد هم دیدم چون یه مادر معمولا زمانی تصمیم به سقط می ...

اتفاقا کشتن درسته  چون اون جوون داره سقط برای تشگیل قلب و روح و جسمه  یا وقتی خودبخود یا مشکلی داره میوقته!  وقتی  وجود داره  از بین ببریش  میشه کشتن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش گفته تعهد بده ک بچه نیاد سراغم اصلا   اسممو نیاره  اصلا  قراره تعهد بدم &n ...

باباش چقدر ابله اون باید تعهد بده که تا ۱۸ سالگی اصلا سراغ بچه نیاد نه که شما تعهد بدی حالا چرا حامله شدی وقتی تا این حد اختلاف دارید

عزیزم وضع مالیت درچه حده؟اگه مستقلی و خونه و ماشین خوب داری و از عهده یک بچه بر میایی و میتونی این فداکاری بکنی حتما نگه ش داره اگه نه که ....

ولی اگه دو دلی یه استخاره بگیر با چند تا مشاورم صحبت کن 

چون اگه تو اکی نباشی زندگی یه انسان بی خودی بد شده 

مراقب خودت باش عزیزم انشالله خدا بهترین ها رو برات در نظر گرفته 🙂♥️

میگم نیاد بگه چرا منو اوردی  😔   تابحال بهش فکر نکردم  ها ولی  میگم ماییک این ه ...

اونموقع تو بهش بگو که چقد میخاستیش.

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
وای جدی ۶ ماه دیگه بزرگه قشنگ چجوری تونست من چند وقت پیش با شوهرم دعوام شد در حد طلاق سه ماه حامله ب ...

آره بخدا دخترم بود طفلی اما دوستم هیچ پشتوانه ای نداشت نه مالی نه خانوادگی مجبور شود میگفت وقتی ک دنیا بیاد و کوتاهی در حقش بشه بزرگترین جنایت هست برای همین پشیمون نشود

گوه خورده که قراره امضا بده که شناسنامه بگیری  بهش بگو مگه بچه رو از خونه بابام آوردم،که برای ...

میگه نمیخامش چند بار باردار شدم و سقط شد و مشکل داشتن  ولی اینبار  همخ چی بچه سالم و جوونم ب جوونش وصله    اصلا گریه نمیکنم و بی تابی تمیکنم   ک اون اذیت نشه  ولی   میترسم یعدا بگه چرا اوردیم 

سقط ناخواسته با عمدی فرقش زمین تا آسمونه

ولی بازم فراموشش نکردم.😕یک عذاب وجدان کوچیک ته قلبم هست همیشه. آخه اینو که بارداربودم همه کار میکردم. میپریدم. میرقصیدم. پیاده روی و....آخرشم سر یک شوخی فیزیکی با شوهرم افتادم خونریزی و سقط شذ

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
اتفاقا کشتن درسته  چون اون جوون داره سقط برای تشگیل قلب و روح و جسمه  یا وقتی خودبخود یا م ...

شما که اعتقادت اینه سوال پرسیدنت چیه؟ وقتی قراره خودت فتوا صادر کنی که همچین شخصی قاتله و با سقط قراره به فنا بره 

امثال شما بعد از سقط یه لیوان هم تو خونه بشکنه میگن تقاص اون بچه بود و تا وقتی این تفکر رو داشته باشید بله سقط پشیمانی میاره من منظورم خانم های با تفکر متفاوت بودند که پشیمون هم نشدند 

به هر حال آدمها متفاوتند

برای اولین بار که میگم تو زندگی گذشتم تو ۸هفته سقط کردم چون از یه آدم لجن خانم باز باردار شدم و چون ...

نه بابا اصلا بخاطر این خیانت شوهر دومی عذاب وجدان اون موضوع و نداشته باش من بارهااا گفتم اگر فقط به دلیل خیانت میخواین جدا بشین و با کسی دیگه ای ازدواج کنید نکنید اینکار و چون ۹۹ درصد مردها خیانت تو ذاتشونه و تو زندگی بعد هم خیانت و میبینید ولی اگر میخواین جدا بشین و ازدواج نکنید کلا اوکیه الانم فکر نکن اونو نگه مبداشتی باباش آدم میشد نه خیلیا بعد بچه دار شدن بدتر میشن 

عزیزم وضع مالیت درچه حده؟اگه مستقلی و خونه و ماشین خوب داری و از عهده یک بچه بر میایی و میتونی این ف ...

مالی اوکیم  حودمم شاغلم  خانوادمم پشتمن   بابام گفت عین پسر خودم بزرگش میکنم  فقط ناراحتی من از احساسات بچمه  همین  و حرف مردم ک زر نزن بگن باباس کیه و این چیزای چرت