2777
2789

با عذر خواهی از تمام ترکا اما این یه اصطلاحه 

کراشم ترکه من نمیدونستم بعد یکی خیلی عصبیم کرد بهش گفتم مگه ترکی حالا کراشم هم پیشم بود یه دفعه ای کراسم خندید گفت من ترکم 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال پیش داوطلب هلال احمر بودم. یه خانمی بود بیچاره بهم علاقه پیدا کرده بود... دیگه ندیدمش

یکی از پاهاشو کمی میکشید اما زیاد معلوم نبود. دختر پاک و نجیبی بود. دلم واسش تنگ شده

للنت به این زندگی لعنت

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

من یه نفر هست قبلا که میرفتم مغازش چی میخریدم همیشه مثلا ارتباط چشمی باهام برقرار میکرد ولی من زیاد نمیتونستم نگاش کنم نگامو میدزدیدم  حالا یه چند وقته این قضیه بر عکس شده نمیدونم چرا اینطوری میکنه یه روز مهربونه یه روز اخمو 

خوب اگه ازش خوشت میاد نمیتوتی پیداش کنی؟

چرا پیدا کردنش راحته اما زندگی جالبی ندارم. هر چند شاغلم اما مشکلات زیاد دارم. با ازدواج اونم وارد این مشکلات میشه. پس بهتره بره دنبال زندگیش

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چرا پیدا کردنش راحته اما زندگی جالبی ندارم. هر چند شاغلم اما مشکلات زیاد دارم. با ازدواج اونم وارد ا ...

چی بگم اگه عاشقت باشه بهت کمک میکنه حالت بهتر باشه بازم هر جور خودت دوست داری و هرجوری که برای جفتتون خیره ان شاءالله

2810